Добитници на лотарија за САД

• Креатор на темата Креатор на темата noname7
  • Време на започнување Време на започнување
Dali ima nekoj dobieno mail za intervju neka pise ???
Автоматски споено мислење:

I ako ima nekoj info posle kolku vreme mu gi obrabotija ds260 i mu pratija mail za prakanje na dokumenti i intervju fala odnapred srekno na site :)

Ај некој поупатен за оваа лотарија нека ми пише лп. Имам неколку прашања.

здраво до сите
дали може да се аплицира за греен карта со два различни пасоши од различна држава а исти човек

позз

Да замолам ако сака некој да ми каже, кои документи се прикачуваат во апликацијата за лотаријата и кои податоци се потребни да се внесат?

Да замолам ако сака некој да ми каже, кои документи се прикачуваат во апликацијата за лотаријата и кои податоци се потребни да се внесат?
За да учествуваш потребна ти е само слика со зададени димензии и другото се податоци од типот име презиме образование брачна состојба итн... ако те изберат тогаш веќе се документите ...

За да учествуваш потребна ти е само слика со зададени димензии и другото се податоци од типот име презиме образование брачна состојба итн... ако те изберат тогаш веќе се документите ...
И пасош.

не се сеќавам баш ама мислам дека пасош или нема или не е задолжителен затоа што знам дека имав успешни регистрации и повеќе години пред да извадам пасош. Тоа што немам среќа да ме изберат е друга приказна :)

2-3 nedeli? Mislam deka na pocetokot na oktomvri pocnuva apliciranjeto,do pocetokot na noemvri trae..
google > Usually, the application process is only open for a limited time from October to November. The last date to apply for the Green Card Lottery 2023 is November 10, 2021

Првата недела поарно да не пробувате знае да зезни базата па да бараат пререгистрација како пред некоја година.

не се сеќавам баш ама мислам дека пасош или нема или не е задолжителен затоа што знам дека имав успешни регистрации и повеќе години пред да извадам пасош. Тоа што немам среќа да ме изберат е друга приказна :)
Bese porano samo so licna karta no od pred nekoja godina zadolzitelno e pasosh mozes da se registridas i bez pasos ama ako te izvlecat ke bides odbien. Pozz

Дали документите што треба да ги пратиме по мејл треба да се преведат?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom