Добитници на лотарија за САД

• Креатор на темата Креатор на темата noname7
  • Време на започнување Време на започнување
Секоја чест Луси_Лу и само напред. Баш ми е мило кога ќе видам некои луѓе "се спасиле" од убавиот живот тука и за релативно кратко време се прилагодиле на тамошниот и се среќни. :)

Ме мрзи да барам во претходните страници наназад па да прашам тука, дали аплицирањето во лотаријава за виза е бесплатно или се плаќа? И колку чини апликацијата ако се плаќа?
бесплатно, го имаш официјалниот сајт во темава, на нет имаа многу сајтови што се лажни и бараат да се плати...

Има ли некое фотостудио ви Скопје кое средува за фотографии и формулара за виза случај да има некој проблем? И дали треба да наведеш во апликацијата спонзор и во кој град ке престојуваш имаш обавезно 2год. раб. искуство или доволно е високо образование?.

Има ли некое фотостудио ви Скопје кое средува за фотографии и формулара за виза случај да има некој проблем? И дали треба да наведеш во апликацијата спонзор и во кој град ке престојуваш имаш обавезно 2год. раб. искуство или доволно е високо образование?.

Спонзор (адреса) наведуваш дури откако ќе те извлечат како потенцијален добитник.
Ако имаш високо образование не ти треба работно искуство, тоа се однесува само за тие што имаат помалце од 12 години континуирано образование.

Sofer ti e edna od najteskite rabotni mesta, koj probal znae, verovatno tamu se ceni i plakja dobro poso nikoj nejke toa da go raboti. I kaj nas ke se kacat platite vekje sofer ne moze da najdat firmite. I jas imam za E kategorija i sum vozel ama vekje nikad ne sednuem vo kamion. Jas licno ne bi mu zaviduval na nikoj sto lebot si go pecali zad kamionskiot volan, jebes takvi pari.
Kako sofer moze i kaj nas odlicno da se zarabotuva ama samo so svoj kamion i voznja u svoja rezija.
Inaku jas pre bi ja izbral kanada nego SAD, pogotovo ako sakas da vozis kamion.

Последно уредено:
kako se popolnuva poleto za adresi kaj shto ziveam,ima pojke navedeni grafi

Ајде со среќа еве и јас аплицирав па ќе видиме.

Ајде со среќа еве и јас аплицирав па ќе видиме.[/quote]
kako bre se popolnuva prvata strana potocno tie pojketo grafi za adresite

Во линија 1 и линија 2 ка пишуваш адресата. Првото поле не го пополнуваш.

дечки а резултати од лани кога се објавени?
се објавија во мај чинам, провери уште еднаш, сега не знам кога точно има абдејт ама секоја година има како втор круг избор за местата кои некој се откажал/починал/преселил во друга земја или слично. Резултатите стојат 2 години таму пред да се избришат официјално.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom