Добар задник вс Големи Гради

  • Креатор на темата Креатор на темата xxixka
  • Време на започнување Време на започнување
И леб? Ќе се направам ко шифоњери ебаго.
Вака замислувајќи те, ми изгледаш како пчеличката Маја.. :pos:
Автоматски споено мислење:

И леб? Ќе се направам ко шифоњери ебаго.
Вака замислувајќи те, ми изгледаш како пчеличката Маја.. :pos:
 
Ќе спортуваш во меѓувреме, теретана, точак, трчање и ќе се поправиш, па реално да не не?
У право си, шо ја сум седнала тепсија си го направив газов.
 
Вака замислувајќи те, ми изгледаш како пчеличката Маја.. :pos:
Автоматски споено мислење:


Вака замислувајќи те, ми изгледаш како пчеличката Маја.. :pos:
@Agda Beata ме знае бе, ќе каже, ако баба лаже, трап не.
Автоматски споено мислење:

Кај вас у Америка не користите зејтин?
Не строго ајриш батер.
 
Кај вас у Америка не користите зејтин?
Зејтин ти користат само егеец и влав бе братми. Какви лубриканти какви бакрачи, стај тоа зејтинот еднаш цел месец ќе лизга...
 
Округла ли беше тепсијата ? Од оние малите за пица или оние огромнине за пита?
Они за 16 инчи пица.
Автоматски споено мислење:

Сигурно е правен под Васервага од некој кумановец - мајстор :D
Скопјанец ми е тато. Може по мајка страна прилепска.
 

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom