- Член од
- 29 јуни 2018
- Мислења
- 3.579
- Поени од реакции
- 5.622
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Вака замислувајќи те, ми изгледаш како пчеличката Маја..И леб? Ќе се направам ко шифоњери ебаго.
Вака замислувајќи те, ми изгледаш како пчеличката Маја..И леб? Ќе се направам ко шифоњери ебаго.
У право си, шо ја сум седнала тепсија си го направив газов.Ќе спортуваш во меѓувреме, теретана, точак, трчање и ќе се поправиш, па реално да не не?
Рамен ти е како маса а?У право си, шо ја сум седнала тепсија си го направив газов.
Кај вас у Америка не користите зејтин?Абе па на суво кожа ли ќе мења.
Округла ли беше тепсијата ? Од оние малите за пица или оние огромнине за пита?У право си, шо ја сум седнала тепсија си го направив газов.
@Agda Beata ме знае бе, ќе каже, ако баба лаже, трап не.Вака замислувајќи те, ми изгледаш како пчеличката Маја..
Автоматски споено мислење:
Вака замислувајќи те, ми изгледаш како пчеличката Маја..![]()
Не строго ајриш батер.Кај вас у Америка не користите зејтин?
Зејтин ти користат само егеец и влав бе братми. Какви лубриканти какви бакрачи, стај тоа зејтинот еднаш цел месец ќе лизга...Кај вас у Америка не користите зејтин?
Која маса човече даска за пеглање.Рамен ти е како маса а?![]()
Сигурно е правен под Васервага од некој кумановец - мајсторКоја маса човече даска за пеглање.
Они за 16 инчи пица.Округла ли беше тепсијата ? Од оние малите за пица или оние огромнине за пита?
Скопјанец ми е тато. Може по мајка страна прилепска.Сигурно е правен под Васервага од некој кумановец - мајстор![]()
те молам пишувај нормалноОни за 16 инчи пица.
Кај отиде таму кај се запусти и ти.....Не строго ајриш батер.