chipicaoo
unknown
виски и коњак има голема разлика ама пошто е македонија(тунгузија) бутај нека чури,,,tishina bre tamu , se e ovoa postaro od vas,,,
Прегледај го приврзокот 301501Прегледај го приврзокот 301502
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
виски и коњак има голема разлика ама пошто е македонија(тунгузија) бутај нека чури,,,tishina bre tamu , se e ovoa postaro od vas,,,
Прегледај го приврзокот 301501Прегледај го приврзокот 301502
,,,Napoleonot , e stavena onaka da mu pravi društvo na viskito , fala ti shto me prosvetli,,,виски и коњак има голема разлика ама пошто е македонија(тунгузија) бутај нека чури
Го има некој пробано VAT69?
Ми кажуваа денес дека за парите било одлично виски.
,,,kako za cenata okolu 2.000/+-/ e dobar izbor , i so vkus za širok krug na uživateli , ne gorchlivo ne vakvo ne takvo,,,vo sekoj sluchaj i ako ti e za nosenje nekade nema da zgrešiš,,,Го има некој пробано VAT69?
Ми кажуваа денес дека за парите било одлично виски.
ako go mesas e ok, ako go pies cisto ne bas... ako sakas sepak cisto da go pies otvori go, stavi 3-4 kapki obicna ladna voda (ne mraz, ne topla voda inace nema da reagira)
Прегледај го приврзокот 301935Прегледај го приврзокот 301936
Овие две ги поштуем и ми се незаменливи,Штокот е оригинал Италијански,директно од фабрика од Трстсо бандерола Италијанска
Dobro li e glenfiddich 12ka, baska imam edno neotvoreno doma
Gledam eftinko e, ja samo Jameson pijam 10tina godini unazad, sakam da smenam so nesto za regular use.
Ili predlozete nekoe lesno, pitko - za niz grad.
Jack i ostala banda mi se mnogu jaki. Ili moze i burbon, i Jim Beam mi lezi.
Southern Comfort, што ти го предложија, е уште помедасто, али па тоа више не е ни виски, според мене. Порано го пиев многу.Snosti pijav Highland park 12, kako za eftina opcija me bendisa, ne napadno, medasto.
Шток, Four Roses, Southern Comfort заедно со Џејмисон мене ми се топ
Southern Comfort, што ти го предложија, е уште помедасто, али па тоа више не е ни виски, според мене. Порано го пиев многу.
Више коа сме тука, можеш да го гледаш и Southern Comfort филмот на Волтер Хил, ако сакаш филмови како Deliverance.
Johnnie Black, Tullamore Dew, Chivas Regal,