До колку саат навечер имате излез?

• Креатор на темата Креатор на темата MaLe4kA
  • Време на започнување Време на започнување
мене ме остават до 11:30 преку сила 12:15 ако си дојдам покасно казна еден викенд нема излегвање :pos2::pos2:

До 4-5 сабајле,ако закаснам спијам неколку вечери во подрум.

Dodeka moite ne otidat na rabota :baeh::kesa::nesvest::pos2:

до 2 ми даваат, али не ми викаат и ако каснам

До кога ми се седи...

Офтопик...
А шо е слушам дека кафичите ќе работат до 24 часот? Вчера не бев излезен учев денес полагав денес па не знам до кога работеа. За денес слушнав од другари дека ќе работат до полноќ.

Мене таткоми ме зима во 23:30 пред Мекдоналдс со кола пошто таму идеме на родендени и после не зимаат сите за да не не фатат бараби и да ни стават дрога во пијачките и за да не не продадат во иностранство:baeh:

Јас немам излез врзан сум по цел ден со лисици за радијатор и ми даваат од време на време леб и вода. :duel:

Јас немам излез врзан сум по цел ден со лисици за радијатор и ми даваат од време на време леб и вода.
и така врзан у лисици успеа да го напишеш ова???:vozbud::vozbud:
е сеа за мене ми немаат кажано до сеа некое ограничење кога да бидам дома али пошо последниот автобус е кај 00-30 значи кај 1 саат дома сум

Темата?!?!?!?

Шо би рекле во Јамајка ............. Ват да Бамбаааакљат?!!?!?!?

Имам до 2.:vozbud:
Поише не ми ни треба, искрено кажано. Скоро сите од мое друштво имаат до 1:30-02:00, така да таман ми е. Сигурно нема да останам подолго сама:) Кога има журки, ме пуштаат и до покасно до кај 03:00-03:30. А и ако се вратам некоја минута после 2, исто ми се фаќа, мајка ми скоро секогаш спие, и не се буди кога влегувам. Ама сепак не би го искористила тоа освен ако ептен нешо не ми се случи убаво, зашто не сакам да ја искористам нејзината доверба!:pipi:

До 10 имам излез и тоа само пред зграда ако сум за да ме гледа баба ми од тераса. Ако закаснам 1 минута нема излез цела недела.:vozbud:

До коа сакам, тоа до мене е...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom