До колку саат навечер имате излез?

• Креатор на темата Креатор на темата MaLe4kA
  • Време на започнување Време на започнување
Па обично пред да излезам им кажувам кога ке се вратам од прилика,за да не ме чекаат.Ако им кажам незнам тоа значи дека ке се начукам и не ни помислуваат на мене!

Me pustaja dokaj 1 i 30 ama me sobra policija i se mi velat doma vo 12!!!!!!!
Da ne mozi covek da se izduva f***

Излаз до коа сакам иам, али иам другарка колку мен еона до 12 стварно неможамд аги сватам нејзините.

Nemam ogranicen izlez, ali sepak nemozam da se vratam pokasno od 3 satot. Vaka na zima se vrakam okolu 1, 1 i 30. Mislam deka dosta e, so ogled na mojata vozdrast!

Хехехе закон! до кога иам излез.Ах се вратив во основно. Иначе никад не ми бил ограничен излез, дури во основно.Ам така беше зашто јас не сакам да злоупотребувам доверба на моите. Некад знаев да се вратам и до 1-2 и немало проблеми. Од средно наваму......ограничен сум на 3 дена од моментот на излагањето да се вратам дома...и да остаам слика.:vozbud:

ЈАс прв пат ко излегов тато ми рече ... "Врати се дома пред да тргнам на работа" :)

абе проблемот не е до кога проблемот е каде до 2 сатот има интересни работи низ град послем и да сакаш и да нејкеш ке мора дома оти нема ништо интерено инаце цел живот ми викат вратисе порано и уште немам сватено кога е то ПОРАНО ххехехе

Моите нонстоп ми викаат не се задржувај како што имаш обичај и пак си терам по старо :D

До 7 да сум дома или ако спијам некаде да пратам порака на
моите кај сум :)

До пред 3 години имав ограничен излез до 2. Сеа тато има поверење у мене па ме пушта до кога сакам:je:

Немам ограничен излез, али после 4 негде мајка ми обавезно ми се јавува да провери како сум, што сум и да ме потсети дека имам топол дом, за во случај да сум заборавила :cheeky1:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom