До колку саат навечер имате излез?

• Креатор на темата Креатор на темата MaLe4kA
  • Време на започнување Време на започнување
Колку сакам можам и дома ич да не се вратам :)

Моите пред 6 сабајле не ме пуштаат да си дојдам дома, ако си дојдам у 4 пример ќе треба 2 саата пред влез да седам. :pos: :pos: :pos: :pos:

Па секогаш се враќам дома во пристојно време :)
Кога ќе изгрее сонцето :wink:

Taka e brat pankersk zivot 24/7 na ulica. Doma samo za spienje ponekad (ednas u tri dena :) ) i za jadenje.

Абе работава е...јас на пример имам неограничен излез...ама не значи тоа дека киснам на улица или кај било...се знае до 4 и толку ...не дека ќе ми викаат ама е безобразно...јас се надевам како и другите дека не киснете на улица додека се раздени...и тоа се дешава ама ретко..иначе нема да е интересно да се враќам стално кога ќе се раздени иако се случило...ама како што реков ретко се случува тоа...

накај 7 саат сабајле ми се јавуваат ама нема проблем ни тоа
чисто да видат да не сум заклан негде у болница :)

Абе се имам враќано дури после 3-4 дена, без да кажам кај сум, нормално. Само некогаш ќе ми се јават на моб. да ме бараат накај 13-14h наредниот ден, за да не се случило нешто гадно со мене.

Pa nemam nekoe ogranicuvanje u tolku i tolku doma da bides inaku tesko tebe,mozam da dojdam koga sakam,ama so isaf sigurno ne lici zensko na 18 god da se pribere u 4-5 saat sabajle.U prosek se vrakam do kaj 1 i 30 ili 2 i nesto,najkasno 3 i toa u mesecot ednas,ne sum mnogu po zabeguvanjeto navecer!

Sea ke e maka na maloletnite....12 max....Ke ima fuck the police i beganje...

pa porano voopsto ne mi davaa da izlagam ili mi vikaa u 11 DOMAA!!!
ali eve sea sestra mi me vadi od doma, ke kaze deka sum so nea i deka ona ke me cuva ;) i posle nakaj 4 ke se cekame pred kuka i zaedno vlagame:) majka mi i tatko mi spijat, a koa sum sama izlezena ako treba do sabajle ke me cekaat ama da vidat deka si dojdov...toa ti e...zivot...

Porano morase da kazam vo kolku saat ke dojdam, a imav izlez do 1. Sega bratce do kaj 4-5 redovno za vikendi i moite nemaat problem.

Имаше периоди кога бев ограничен до 1 саат. Али тие времиња поминаа. Обично се прибирам до 2 или 2 и пол зошто после ми е некако тапа, али сепак се зависи од тоа со кој сум и што правам. И да, секако, ако се најде некој со кола за превоз до дома, тогаш се останува до покасно.:helou:

Немам до навечер...:nesum: Обично посабајле се прибирам :pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom