- Член од
- 17 февруари 2009
- Мислења
- 144
- Поени од реакции
- 21
жао ми е је више срече следечи пут нема 2 круг Аце Тротоарчето отиде 3 мандат :pos2:2 круг ќе има
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
жао ми е је више срече следечи пут нема 2 круг Аце Тротоарчето отиде 3 мандат :pos2:2 круг ќе има
жао ми е је више срече следечи пут нема 2 круг Аце Тротоарчето отиде 3 мандат :pos2:
жао ми е је више срече следечи пут нема 2 круг Аце Тротоарчето отиде 3 мандат :pos2:
ajde de vtor krug..ako ne temava ke stoi na forum velesani-zagrozen vid(dodeka go snema aceta)ако е така тогаш загреови е Велес ...
Да не се смени нешто во вториот круг ?
ajde de vtor krug..ako ne temava ke stoi na forum velesani-zagrozen vid(dodeka go snema aceta)
sala nastrana po nevrabotenost moze e prv ama dobro nalet toa-veles e tipicen industriski grad alternativa NEMA...zatoa site sonuvaat kako bucko evropa evropa evropa...treba sveza krv koja ke ja digne lokalnata ekonomija...ubav bese prilivot od 120 milioni evra od topilnica ama aj zosto ja zatvorija(po moe mislenje takov objekt..posebno dodeka bea cenite na berzata visoki-SE FORSIRA,ne degradira i raskraduva)
i sekako tolerancijata kon nekoi bosovi tamu treba da prekine..oti rani kuce da te lae...taka pravat:smir::helou:
Ќе има втор круг 100 посто, а Крстиќ колку гласови има според штабот негов ?
Ти кажи ми кој е Горан Петров? Колку години седи во собрание а колку пати е излезен да проговори макар една реченица? Сакаш ли да се пушти топилницата? Сакаш да имаш пари а детето да ти се роди со 2 кура или пак да цркнеш од рак на бели дробови? Шо ви е проблемов испрани едни?Здравје другиот круг сите одиме да гласаме...од 18 до 100 години се шо мрда има да се однесе на гласање...инаку ќе ни се ебе мамата ако дозволиме Горан да победи!!!
п.с Не дека пропагирам и се заканувам...туку Горан Петров има многу убава програма за ревитализација на идустрискиот сектор....па сеа вие одлучете!!!
Ovaa tvoja "najuspesna" vlada gradi niz cela Makedonija fontani, spomenici, bisti na vojskovodci i komiti i slicni raboti namesto da otvori fabriki za lugeto koi se nevraboteniке ти кажам само 1!
Горан петров не е човекот кој го уништи велес, Аце коцевски е тоа со неговите фонтани и клупи.
во македонија има една изрека!
Ако неможеш да и помогнеш на Македонија тогаш не и одмагај!
оди пушти вода во вецето од чешмата и од кујната и ако двете чешми дадат ист притисок вода ќе те частам шо сакаш!
факт е дека велешани плаќаат најскапа вода а ја имаат најслабата услуга во цела македонија.
сеуште водата ни пристига во салонитни цефки кои пренесуваат канцерогени болести!
ама ај не е важно тоа важно е дека иаме среде град КОЊ!
Горан петров е човекот кој е дел од тимот на Никола груевски и најуспешната влада во Република Македонија одкако станавме независни!
зад горан петров стои Никола Груевски најдобриот човек што некогаш стапнал на премиерската функција, човек кој ужива најголем рејтинг како политичар во цела европа,човек кој знае дека што ке вети тоа и ке исполни, човекот кој ви донесе компјутери по училиштата, ви ги качи пензиите на бабите и дедовците, им ги качи платите на администрацијата, донесе економска преобразба на република македонија и го даде најголемиот економски раст од 8 проценти во една година, човекот кој 2 години по ред дава пари за субвенции, човекот кој им помогна на тутунарите, човекот кој им помогна на лозарите и сите земјоделци во цела македонија.човекот кој го гради најголемиот стадион во македонија,човекот кој гради 50 спортски сали и 100 спортски терени и уште многу многу проекти.
неможеш од еден тим да извадиш еден човек и да речеш шо направи.
и занети за интер нема ништо да направи сам ако игра но занети е дел од една голема екипа, исто и горан петров-човек кој заедно со својата екипа ја извади македонија од калта и ја води напред.
човек кој за разлика од неговите противници на рацете не носи скапи часовници подарени од грците затоа што сака да си го смени името.
размислете велешани!!!
на левата страна ви стои аце коцевски поддржан од бранко црвенковски и љубомир фрчковски а на десната страна ви стои Горан Петров поддржан од Никола Груевски и Ѓорге Иванов како нов претседател на Република Македонија!
ова не е социјалистичка земја па владата да отвара фабрики!Ovaa tvoja "najuspesna" vlada gradi niz cela Makedonija fontani, spomenici, bisti na vojskovodci i komiti i slicni raboti namesto da otvori fabriki za lugeto koi se nevraboteni![]()
коцевски е само 200 гласа пред петров а тоа што изјавуат комуњарите се само нечисти лаги!Коцевски скоро 2000 гласа пред Горан Петров :nesvest: