Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Околу компјутерите не е само у Велес,сегде е така.А за болдираново си 100 % у правоБрат тоа за компјутерите што го кажа најголема кражба е на никола груевски. Нели ќе има за секое дете по 1 компјутер, има на секој 5 деца по 1 компјутер кој се уште не се уклучени, и од спремноста на премиерот да истрча напред ги постави 1 година пред и да можат да се употребуваат(да се фали) па сега компјутерите се испокршени и испокрадени така да пуштање здравје наредната година. А и за Груевски само донесе нови закони за кој македонија се уште не е доволно спремна да ги прифати. Владата на Груевски е влада со најголем број на кутнати закони од уставен суд, ако веќе се водиш спрема статистика. Не сум за никоја влада зошто сите си гледаат за свои интереси и личен профит.
братучед ти да живееш во 21 век со услови како за 16 не со политика туку со авијација ке почнеш да се занимаваш.Абе тебе те плаќаат за да агитираш по форуми,Горан ти е роднина или едноставно немаш попаметна работа па воа ти е занимација??
Ако на 18 години немаш друга забава освен плукање по форуми,шо ли ќе правиш на 28 и 38 години?
П.С. Ја воа најдобронамерно,оди боцни нешто,изопи се,заеби воа политикава..
лоши ти се информациите.Нажалост уште ќе го трпите (ако ми се добри информациите).
ке видиме само бог го знае исходот ако ни е судено уште 4 години да живееме во кал и сиромаштија со кучиња скитници и мостови што се рушат тогаш ние ништо не можеме!Моите информации се дека освоил 49,23% наспроти 43,14%. Малку недостигало да влезе во првиот круг, но во вториот шансите му се големи, да не речам дека е сигурен.
сигурноNeznam zosto da se srami eve veke ovoj mue 3 mandat.Sigurno go odbiraat zasto si vrsi pravilno svojata rabota.
не му е доделен трет мандат ке има втор круг!Neznam zosto da se srami eve veke ovoj mue 3 mandat.Sigurno go odbiraat zasto si vrsi pravilno svojata rabota.
Абе незнам дали му е доделен али ќе му биде ако не е сега туку кај ќе биде крајот и на вас ВМРО-ци и на Комуњари до кога вака а? :uvo:не му е доделен трет мандат ке има втор круг!
а тоа што има втор круг е најголемиот показател дека си ја вршел работата само на 1 улица каде живеат поголемиот дел од жителите.
на негова страна е и фактот дека пред да дојдат изборите во дервен вработи 70 лица со решение тоа се 70 фамилии кои се приморани од коцевски да гласаат за него!
Абе незнам дали му е доделен али ќе му биде ако не е сега туку кај ќе биде крајот и на вас ВМРО-ци и на Комуњари до кога вака а? :uvo:
Ок испрафката е на местоМала исправка коЉега, нема многу вмроовци,сето тоа ти се летечи комуњари во двете партии (да не бидам погрешно сватен,мислам на оние кои држат позиции во партиите):salut:
Абе незнам дали му е доделен али ќе му биде ако не е сега туку кај ќе биде крајот и на вас ВМРО-ци и на Комуњари до кога вака а? :uvo:
Туку ти кажи ми од каде пари оваа твоја ВМРО-вска влада ќе дава плати следниоф месец, а не само да агитираш болдирај го ова што ке ти го кашам а ке те потсетам кога ке се оствари ( ако издржи владава со Септември кај ке те видам ке те частам )