До кога мување?

• Креатор на темата Креатор на темата vexation
  • Време на започнување Време на започнување
не верувам дека некој си зацртал дека само ке се мува!
Тоа си доага само по себе....ТИ си за врска ама гледас дека тој/таа не е и додека ти си мислиш дека идете тој/таа те гледа само како разонода и забава... значи спонтано е ...

Мувањето зависит како го сваќаш ...има различни сваќања за мувањето

многу така пубертетски врски од мување прераснале во бракови(познавам такви случаи,пријатели на мама и тато)
Нема нишо лошо во тоа,само да не станеш "зависен", и после да ти истат триста муабети.
Ако стварно ти се свиѓа некој или го сакаш измувај се,ако не незнам шо чувство е тоа да се муваш со некој шо го знаеш само еден сат:toe:

jas so ista osoba ne se muvam poveke od 4 pati glupo mi e da se vrtkam natamu navamu ako ima namera da se fati so mene ke mi kaze odma ne da cekam cel zivot na nego i tuka prekinuvam kraj

мора да се 4???:pos2:
шо знам...јас можам да се мувам со некоја без да се фатам цел месец...
п.с. користи ќирилица Че те караат админиве...
мување,може додека си помал интреснотие,ама после 18г мислам не личи за годините,не викам дека до 18 треба само да се муваш,во секој слушај секој треба да размислува со своја глава дали треба или не да направи нешто!сепак тука на форумов сите си кажуваме свое мислење,совети и сл,но дали некој ке го прифати нашето мислење или не,тоа е негово!малце забегв со темава,но сепак не сум ни да ни не за мување,но сепак ако некој несака да се врзе,а НЕМОЖЕ да издржи без цмок,цмок,па нека му биде!

imam smuvano nekolku zenski i site tie samo mi se dopagale...ne sum gi sakal naj najiskreno...pozzz...:vozbud::vozbud:ete zatoa:love2::love2:

Па во овие години шо сум ја..14-15 мислам дека баш и не сум спремна за некоја врска..Така да подобро ми е само мување..АМА..АМА..Не со секој и не секоја вечер со друг..За се си има мерка и граница..

мување,може додека си помал интреснотие,ама после 18г мислам не личи за годините,не викам дека до 18 треба само да се муваш,во секој слушај секој треба да размислува со своја глава дали треба или не да направи нешто!сепак тука на форумов сите си кажуваме свое мислење,совети и сл,но дали некој ке го прифати нашето мислење или не,тоа е негово!малце забегв со темава,но сепак не сум ни да ни не за мување,но сепак ако некој несака да се врзе,а НЕМОЖЕ да издржи без цмок,цмок,па нека му биде!
абе...хмм...глеј сеа...ако си над 18 год, не дека престануваш да се муваш пошто нејкеш, туку од мување си сит, па затоа тоа мување преминува во секс за една вечер...ма мувај дур ти се пружа шанса

sakam da se muvam i dosta mi e zabavno taka...ne gledam nisto loso vo toa koj ne saka da se muva neka si ima ozbilna vrska..no jas ne se custvuvam seuste spremna za toa i vaka mi e super :baeh::baeh::baeh::baeh:

Ммм мување па боље е за тој шо не сака врски сеа не баш често да се курва усвари со кого стигне да се мува тоа е грозно.Али ипак боље е според мене мување него ли врска не за друго и да имаш врска па коај тоај пак ќе раскинеш и после ќе жалиш зашо не си измувал/а некој/а шо ти се присвиѓал заради партнерот јбг после криво ќе ти биде.Затоа боље мување сеа кој како сака.

зошо да не мување.. ако неможеш да имаш врска.. може мување.. а кој цар го измисли мувањето свака му част:smir:

Па мувањето не е лоша работа единствената лоша работа во мувањето и често менување на мувачите.Треба разумно и несекоја вечер со различен .Мене лично ми е интересно затоа што понекогаш не сте спремни за врска, а со мувањето се смируваат хормоните и се смирува страста:toe:.Сепак умереноста е многу битна секој претеризам води до еден друг правец :jaj:.

Lelej kolku mrazam muvanje,toa e strasno nesto...ic ne opravduvam takvi glupiranja bi rekla,jas so muvanjeto nema da go imam toj decko za mene taka sto toa voopsto nema da me ispolnuva i poradi toa sum max protiv muavanje:wink:

Не сакам врски бидејки сум како куче на ланец и затоа ова е подобро.Мисалм дека усте не сум за врска

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom