До кај отиде младинава? :(

• Креатор на темата Креатор на темата Marjan-MiKi
  • Време на започнување Време на започнување
Ах штом се фатил со трамадоли тури му пепел. Тапа е али реалноста е дека се повеќе се дроговаат.

"Втора жртва на дрога за четири дена во Велес"

Ма ај нека се гонат овие медиумиве. Јас ако се боцнам со игла и потоа паднам под кола дали сум умрел од боцнувањето игла?

Тоа им е работа ;(((

Малдинава одамна е отидена (кој на брод,кој во поправна установа,кој во туѓи земји,кој на дрога)упм

а медиумиве како лешинари навалуваат на нечија трагедија и од тоа прават сензација

Најсериозно, преку анатомнава одлика ми е веќе, од медиумскиве хиперболизирани повраќаници.
Како по автоматизам да се очекува дека од најпроста коинциденција ќе си модифицираат анти пропаганда и интелектуален порив на солење памет врз помладите генерации за избегнување било каков контакт со било каква форма на наркотик, медикамент или лепак.

Гнас ми е шо постирам воопшто, не се осмелив да постирам по виртуелни комуни ни за претходниот случај шо ми удри таков демотивирачки шамар, да не можам сеуште да се соземам, ама до патетичен радикализам го дрват воа медиумскиве повраќаници.

Да им ебам матер..

E Frankfurterite koga gi velicaa kako jaki mazista (na vestite na A1 vo komentari), ne im teknuvase deka i kaj nas deca se drogiraat?

Aj pa ovie mediumite za se i svasta izvestuat, aj sekoj sto ke umre neka go dadat na vesti. Ovoj nemal cel sto se stremel da ja postigne pa zatoa se oddal na drogata, oti nema za so da zivee pa da se zboguva sto pobrzo od ovoj svet.

И шо сеа ај пола мкд да земе да се самоубие и шо?:nesvest::uvo:

Aj pa ovie mediumite za se i svasta izvestuat, aj sekoj sto ke umre neka go dadat na vesti. Ovoj nemal cel sto se stremel da ja postigne pa zatoa se oddal na drogata, oti nema za so da zivee pa da se zboguva sto pobrzo od ovoj svet.

Toa sto objavuvaat vakvi vesti, e za da go svrtat vnimanieto na javnosta kon problemot so drogata vo Makedonija.

Toa sto objavuvaat vakvi vesti, e za da go svrtat vnimanieto na javnosta kon problemot so drogata vo Makedonija.

Ги боли „патката“ за вниманието, освен за свртување на вниманието кон нивната гледаност.

I da ne gi boli patikata, sepak e svrtuvanje na vnimanieto kon problemot so drogata vo RM.

Ама под точка 2. За примарната цел на таквите информации кажав. Сепак, се сложувам дека може да се каже дека е некакво свртување на вниманието, но несвесно и не намерно.:smir:

e a u sfrj narkomani moese da gi izbrois na prsti.a nemase ni veronauka ni masovno idenje u crkvi.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom