До каде сте спремни да одите?

• Креатор на темата Креатор на темата Chandler
  • Време на започнување Време на започнување

Chandler

По религија - ПОПУЛИСТ
Член од
27 август 2005
Мислења
362
Поени од реакции
12
До каде сте спремни да одите за да ги задоволите сексуалните желби на партнерот? Под претпоставка дека сте во љубовна врска, го/ја сакате но желбите на партнерот/партнерката се разликуваат од она што вие го имате во главата како добар секс, субјективни граници на сексуално однесување преку кои не сте ни помислувале да поминете. Колку се жртвувате/би се жртвувале за да му угодите на партнерот/партнерката?

Врската не би била Врска И сексот не би бил секс доколку не би биле задоволни двете страни значи сигурно се оди до крај

Првин да поточниме: за што станува збор поточно?

Инаку, во нормален секс, до крај, се разбира, какво етоа прашање. Нормално дека ако се сакаме и сакаме да имаме извонреден секс т.е водење љубов од кое се тресат прозорци и се обневидува од убајни се разбира дела до крај и отаде крајот. Мојата патрнерка за мене е богинка, нема што нема да сторам за неа. А знам дека и таа истото ќе го стори за мене.

Се шо ке посака жената и исполнувам,зашто и таа мене ми ги исполнува сите желби во сексот.Штом ја задоволуваш комплетно ке те задоволи и таа тебе.Граница нема,ако тоа што се прави е на зедничко задоволство.Границата е таму кај што задоволството престанува.

Би сакал да прочитам и женски мислења на темава?

Chandler напиша:
Би сакал да прочитам и женски мислења на темава?
Сум одела за одење. Се додека им е на двајцата добро, ако прашуваш за границата. Ајде да редефинирам, не мора да биде добро, ама да не биде шубе, да не причинува болка, да биде спонтано.

ја би за масовнизација!
Пато е масовно на цело село!
исто ко во времето на Цезар би бил радосен да учествувам во една масовна оргија без педери се разбира...лезбејки може и се разбира

gOJDO напиша:
ја би за масовнизација!
Пато е масовно на цело село!
исто ко во времето на Цезар би бил радосен да учествувам во една масовна оргија без педери се разбира...лезбејки може и се разбира
Е бате, си се прешол. Во времето на Цезар баш и не се оргијашело, ако мислиш на времето на Калигула, то отидна газот. Не туку ми се штити ти од далеку.

Garfield напиша:
Не бе Калигула. Времето на Трајан (наш Трале) или Веспазијан.
Арно де, па ќе го окрка у гз, сирото, неспремно говедце.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom