До и Од модераторот на подфорум Религија

• Креатор на темата Креатор на темата exlexmk
  • Време на започнување Време на започнување
Ти си да остане леплива? И зошто кратко елаборирај плс.
Зошто да не? Никој никого не тера на ниту една тема да одговара на прашања, плус таа тема со години е една од најактивните на овој подфорум. Секако во меѓувреме има и неколку пооошти теми за дискусија и за тоа прашање, ама тоа не причина зошто да не биде "леплива". :)

пи.ес. Да не речеш дека само те напаѓам, нема ништо оф топик на темава, се дискутира за одредена идеја. ;)

@ПрофаундлиСтупид - откако сите ќе собереме доволно казнени поени што тука расправаме глупости (а темата не е за тоа) и ќе бидеме банирани, мислам дека ќе биде сеедно за било која тема дали е леплива, самолеплива или не знам каква :D

Ping @Bitcoin - мислам дека ти си модератор (супер-модератор) за Религија подфорумот... да не се допишуваме бесцелно тука повеќе членови бесцелно.
Ако сакаш разгледај го „прашањето“ на @Ne-misli што го постави наназад за да не ја тегнеме работата до недоглед.

Јас кажав што мислам за тоа што му смета на @Ne-misli и што тој се обидува да ја прошверцува како „прашање“... штета што му ги уништува очите темата Телема (поточно луѓето кои се препознаваат како Телемити).

Но не можеме да не постоиме и да не сме сериозни во врска со нашите искуства и учења....
Не сме ние старо-еонски мирјани: Ние сме свештеници на највисокото, највнатрешното Сонце! :)
Ping @The Magus
Momci ke go jadam banot a #devica # sum na forumov :( . Zakon ste ve citam i najiskreno kako nagrada kazete mi data na rodenden i ke vi kupam VELKRO , pa odlepi zalepi , po ljubov i zelba neli :)

Зошто да не? Никој никого не тера на ниту една тема да одговара на прашања, плус таа тема со години е една од најактивните на овој подфорум. Секако во меѓувреме има и неколку пооошти теми за дискусија и за тоа прашање, ама тоа не причина зошто да не биде "леплива". :)

пи.ес. Да не речеш дека само те напаѓам, нема ништо оф топик на темава, се дискутира за одредена идеја. ;)
Тогај не ја разбра суштината на прашањето...
Тогај требе да се стават и други теми за лепливи...или да се исфрли истата од таму
Еве јас пишувам за Ошо , некој за Будизам, и не се лепливи...
Која е мерката за лепливост?

Гледајќи ја омразата на @Ne-misli која го јаде од внатре, а и скриените намери на @ПрофаундлиСтупид (кој што е тука на форум 2-3 месеци) - сум за да темата
Телема остане „леплива“ (рамноправна со темите за христијанство и ислам и Дискусијата...) бидејќи е најактивната тема (како што потенцираше и @Dumbledore ) на подфорумов со години која сериозно си ја врши работата со одлични дискусии дури и кога имало несогласувања помеѓу неистомисленици! :)

Да се посетувани теми, каде што има дискусија, каде што се расправа за работите а не петооделенски муабети „седи, кец“, постојан сраказм и офтопици и несериозност ...

Избери теми кои сакаш да се лепливи, а не да се повикуваш на Телема темата „зошто е леплива, Ошо ми е последен“... кај така со тоа мерење прв, последен?
Што направи ти за темата твоја за да е сериозна и потребна на форумов?
НИШТО!
И сега нечиј труд за своето ти смета бидејќи ти си неспособен за твоето?
Не бидува така... тоа е злобно!

Па стави го твојот блог ..залепи го него...
Пропагандата ќе ти биде поефикасна...
Најчесто вашите одговори се од типот...иди на мојот блог и таму ти е објаснето...
Секој тип на дискусија која не ви одговара се пријавува за банирање...
Форум е ова алоо....

По таа логика можам и јас во јеховини сведоци да постирам секој ден по два три цитата и ќе биде уште поактивна....

Таман си е, опуштено. :)

@Ne-misli резултатот е 2:1, чекаме на Хепта дали се премисли, Магус не гласа испод част му е.

@Hyperion VI ти шо мислиш?
Кога веќе ме спомна,свеедно ми е,немам ништо против да си биде "леплива",само ако може оваа за „Окултизам" да се качи,најгоре по можност.
Иначе темата „Телема" е со монолошка природа,така да убаво е да се читаат размислувањата на еден човек.
Може и да се преименува во:
„Магика без Солзи v.2".

Последно уредено:
Тогај не ја разбра суштината на прашањето...
Тогај требе да се стават и други теми за лепливи...или да се исфрли истата од таму
Еве јас пишувам за Ошо , некој за Будизам, и не се лепливи...
За леплива (не знам што сметаш ти за лепливо) е секоја тема каде има константен интерес за разменување мислења. Буквално тоа е најактивната тема на овој подфорум. Има уште неколу активни, општите и онаа за езотерија, ама темите за Прашања се мртви.

Ова е веќе оф топик и нема да реплицирам повеќе тука. Мојата идеја/мислење си ја/ги кажав, се сложил со неа/него или не. :)
Автоматски споено мислење:

По таа логика можам и јас во јеховини сведоци да постирам секој ден по два три цитата и ќе биде уште поактивна....

Таман си е, опуштено. :)
Да, ама оваа е најактивна со години. ;)

Кога веќе ме спомна,свеедно ми е,немам ништо против да си биде залепена,само ако може оваа за „Окултизам" да се качи,најгоре по можност.
Иначе темата „Телема" е со монолошка природа,така да убаво е да се читаат размислувањата на еден човек.
Може и да се преименува во „Магика без Солзи v.2".
Токму и тоа е суштината...
Ти сакаш за окултизам...јас за Ошо..Боди за Будизам...некој за јехови...
Зошто тие се привелиговани повеќе години по ред...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom