Ipsissimus
P.I.
- Член од
- 23 јули 2010
- Мислења
- 15.582
- Поени од реакции
- 12.949
Со инка не се става, по читко од ова здравје. Убав совет даде @The MagusОбјасни зошто Ипси... јасно читко да те цео свет разуме.
Со инка не се става, по читко од ова здравје. Убав совет даде @The MagusОбјасни зошто Ипси... јасно читко да те цео свет разуме.
3: 2Значи 3 : 1, ја ќе рачунам како првично си кажа.
Ти си да остане леплива? И зошто кратко елаборирај плс.3: 2
Не е оф топик, и ова се смета за идеја, една од намените за постоењето на оваа тема.
Зошто да не? Никој никого не тера на ниту една тема да одговара на прашања, плус таа тема со години е една од најактивните на овој подфорум. Секако во меѓувреме има и неколку пооошти теми за дискусија и за тоа прашање, ама тоа не причина зошто да не биде "леплива".Ти си да остане леплива? И зошто кратко елаборирај плс.
Momci ke go jadam banot a #devica # sum na forumov@ПрофаундлиСтупид - откако сите ќе собереме доволно казнени поени што тука расправаме глупости (а темата не е за тоа) и ќе бидеме банирани, мислам дека ќе биде сеедно за било која тема дали е леплива, самолеплива или не знам каква
Ping @Bitcoin - мислам дека ти си модератор (супер-модератор) за Религија подфорумот... да не се допишуваме бесцелно тука повеќе членови бесцелно.
Ако сакаш разгледај го „прашањето“ на @Ne-misli што го постави наназад за да не ја тегнеме работата до недоглед.
Јас кажав што мислам за тоа што му смета на @Ne-misli и што тој се обидува да ја прошверцува како „прашање“... штета што му ги уништува очите темата Телема (поточно луѓето кои се препознаваат како Телемити).
Но не можеме да не постоиме и да не сме сериозни во врска со нашите искуства и учења....
Не сме ние старо-еонски мирјани: Ние сме свештеници на највисокото, највнатрешното Сонце!
Ping @The Magus
Тогај не ја разбра суштината на прашањето...Зошто да не? Никој никого не тера на ниту една тема да одговара на прашања, плус таа тема со години е една од најактивните на овој подфорум. Секако во меѓувреме има и неколку пооошти теми за дискусија и за тоа прашање, ама тоа не причина зошто да не биде "леплива".
пи.ес. Да не речеш дека само те напаѓам, нема ништо оф топик на темава, се дискутира за одредена идеја.![]()
Да се посетувани теми, каде што има дискусија, каде што се расправа за работите а не петооделенски муабети „седи, кец“, постојан сраказм и офтопици и несериозност ...Која е мерката за лепливост?
По таа логика можам и јас во јеховини сведоци да постирам секој ден по два три цитата и ќе биде уште поактивна....Зошто да не? Никој никого не тера на ниту една тема да одговара на прашања, плус таа тема со години е една од најактивните на овој подфорум. Секако во меѓувреме има и неколку пооошти теми за дискусија и за тоа прашање, ама тоа не причина зошто да не биде "леплива".
пи.ес. Да не речеш дека само те напаѓам, нема ништо оф топик на темава, се дискутира за одредена идеја.![]()
Кога веќе ме спомна,свеедно ми е,немам ништо против да си биде "леплива",само ако може оваа за „Окултизам" да се качи,најгоре по можност.@Ne-misli резултатот е 2:1, чекаме на Хепта дали се премисли, Магус не гласа испод част му е.
@Hyperion VI ти шо мислиш?
За леплива (не знам што сметаш ти за лепливо) е секоја тема каде има константен интерес за разменување мислења. Буквално тоа е најактивната тема на овој подфорум. Има уште неколу активни, општите и онаа за езотерија, ама темите за Прашања се мртви.Тогај не ја разбра суштината на прашањето...
Тогај требе да се стават и други теми за лепливи...или да се исфрли истата од таму
Еве јас пишувам за Ошо , некој за Будизам, и не се лепливи...
Која е мерката за лепливост?
Да, ама оваа е најактивна со години.По таа логика можам и јас во јеховини сведоци да постирам секој ден по два три цитата и ќе биде уште поактивна....
Таман си е, опуштено.![]()
Токму и тоа е суштината...Кога веќе ме спомна,свеедно ми е,немам ништо против да си биде залепена,само ако може оваа за „Окултизам" да се качи,најгоре по можност.
Иначе темата „Телема" е со монолошка природа,така да убаво е да се читаат размислувањата на еден човек.
Може и да се преименува во „Магика без Солзи v.2".