Дневникот на една Македонска гејша

• Креатор на темата Креатор на темата Steam.
  • Време на започнување Време на започнување
Дневникот е украден...да ви се плукнам во воспитанието кое го имате, до кое дно е падната младинава не ми се верува. По приватни ствари чепкаат за да се направат интересни. Бедотија во раскош.

Кое мување,ќе мора сега и јас да напишам дневник.
Море дали не прочитав или прескокнав,кога девојчево и помогнало на мајка си за бришење прашина,тресење теписи,перење и пружирање,правење ручек и т. н .
или за тоа водела друг дневник.

Тоа банки се крадат па за дневник
S9yME8i.jpg

Дневникот е украден...да ви се плукнам во воспитанието кое го имате, до кое дно е падната младинава не ми се верува. По приватни ствари чепкаат за да се направат интересни. Бедотија во раскош.
Дефинитивно се согласувам.
Крајно дебилен потег на некои дечишта недораснати,кој сака некој да му се чепка по приватноста?

Џубриња.

што се ложиш како ватра у железара од кај знаеш дека е украден може она сакала да го сподели

Го украле дневникот,го сликале и објавиле на нет......браво..... :cuc:
Не престануваат да ме изненадуваат помаливе генерации до каде може нивниот дебилизам да отиде.Прочитав првата реченица - понатаму не ни намеравам.....

што се ложиш како ватра у железара од кај знаеш дека е украден може она сакала да го сподели
Писмен си мислам читај ја првата реченица во постот.

а што ако го излажале дека е украден а не е украден заправо, и он напишал погрешно!
А што ако земјава е коцка? Глупости ќе оправаме сега.

е добро де се му се дешава на луѓето. И сеа таа ќе пати затоа што кретени ко вас крадите дневници и праќате по сите познати да се рашири, и како да не се посрамоти? Да се ставите една на нивно место да видите како е. Сите луѓе си имаат свој дневник и затоа се вика така затоа што е приватна работа и е нивна. Но не се секирајте, сите вакви работи се казнуваат со тек на време. Со ова прекшувате неколку од божјите заповеди. Не ви судам јас но некој друг ќе ви суди вам за вакви дела..

Срамота ..

п.с. незнам што беше смешно и чудно во дневников.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom