Дневна доза сеир!

• Креатор на темата Креатор на темата TpH_Bo_OkO
  • Време на започнување Време на започнување
Не се плашам од игли и обично ако е млада и убава сестрата и велам: Бидите нежни

00033615.jpg

00033608.jpg

00033611.jpg

00033609.jpg

00033578.jpg

00033580.jpg

00033551.jpg

00033498.jpg

00033455.jpg

00033465.jpg

Pa eve vi sovet na vas muskite ako sestrata so vi zema krv e mlada zgodna ubava ne mislete na iglata tuku na sestrata i togas dodeka vie mislite deka iglata seuste vi e vo venata taa veka ja izvadila :toe:
хаха а ти затоа сакаш да те дупи некој доктор и да ти вади крв а?

Заеби сум пробал и на милион работи да мислам али чим сетам игла веќе лежам позади превртен :):vozbud:

Вирус, чим јас преживеав... сТрамота е ти да се паничиш!:hehe:

видете го ОВА
Хилари Клинтон во еден тв дуел ја спомена МАКЕДОНИЈА,не фиром...МАКЕДОНИЈА:vozbud::vozbud::vozbud:
стварно ме ранит ова:drk::pos2:
овде

LOL!:pos2: Колку мажи форумџии се плашат од вадење крв. Гревчиња. Јас сум чиста спротивност- гледам како ми вадат крв, не вртам поглед. А еднаш кога ни вена не можеа да ми најдат сама предложив да ми зимаат крв од дланка (горната страна фала богу).
Ама ај еве ви сликичка и мене сеир да ми фаќате.
P.S. Обрнете внимание на бебето! :kesa:
298561116.img.jpg

LOL!:pos2: Колку мажи форумџии се плашат од вадење крв. Гревчиња. Јас сум чиста спротивност- гледам како ми вадат крв, не вртам поглед. А еднаш кога ни вена не можеа да ми најдат сама предложив да ми зимаат крв од дланка (горната страна фала богу).
Ама ај еве ви сликичка и мене сеир да ми фаќате.
P.S. Обрнете внимание на бебето, не на мене! :kesa:
298561116.img.jpg
NICEEEEEEEEEEEEEEEEEE! А бе ја гледам сликава и не можам да го тргнам погледот од бебето:wink:

Што да правам, ми бега погледот:)
А ти нема што да се страмиш, имаш што да покажеш:drk:

Абе темава отиде од "Дневна доза сеир" до "Дневна доза дудл"!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom