Дневна доза сеир!

• Креатор на темата Креатор на темата TpH_Bo_OkO
  • Време на започнување Време на започнување
пред 10 години
B85DE094A8CE574E83809B4782AB59B3.jpg

пред 5 години
18526.jpg

денес
042569EC61526246A317867FDBD7B7A7.jpg

за 5 години :icon_lol:
272867d8c16122fd4e.jpg

го бива:)

е нееееееееееееее
да го ставиш у ринг со бране интересно ке биде:vozbud:

Искрено,не знам дали требаше овде да го пастирам ова,не знам ни дали да плачам дали да се смеам,значи уште ова фалеше да ми се деси на форумов,и ете се деси :pos:
Драги форумџии и форумџивки,следбениците на Ентер напаѓаат,загрозен може да биде секој кориснички панел а јас не знам што може да се стори за овој феномен да се отстрани од форумџиите:pos:

Гоцццццццццце,гордиот ученик на Ентер.

Искрено,не знам дали требаше овде да го пастирам ова,не знам ни дали да плачам дали да се смеам,значи уште ова фалеше да ми се деси на форумов,и ете се деси :pos:
Драги форумџии и форумџивки,следбениците на Ентер напаѓаат,загрозен може да биде секој кориснички панел а јас не знам што може да се стори за овој феномен да се отстрани од форумџиите:pos:

Гоцццццццццце,гордиот ученик на Ентер.

:tapp:

Btw
Магарето се обеси -

Малку од ова...

и малку од ова...(старо е ама да се потсетиме:))

Ова е изгледа на натпреварот Македонија - Холандија :pos2::pos2::pos2:

28.jpg

ШТО ЗНАЧИ ДА СИ МАКЕДОНЕЦ
Фин некој нашинец од Канада, Луи Димитровски, почувствувал потреба да каже пар работи и да разбие неколку блесави стереотипи за нашите што живеат во странство. Слушнете го неговото обраќање.
извор

Priceless moment:
- My baba has a gold tooth and a bandana, but does not listen to Puff Daddy. :icon_mrgr

ШТО ЗНАЧИ ДА СИ МАКЕДОНЕЦ
Фин некој нашинец од Канада, Луи Димитровски, почувствувал потреба да каже пар работи и да разбие неколку блесави стереотипи за нашите што живеат во странство. Слушнете го неговото обраќање.
извор

Priceless moment:
- My baba has a gold tooth and a bandana, but does not listen to Puff Daddy. :icon_mrgr
То мајсторе посебно е во право за лутите пиперчиња сродна душа ми е на таа тема.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom