Dј Плеер

• Креатор на темата Креатор на темата -X- Manager
  • Време на започнување Време на започнување
и мене баш нешо слично ми требеше ама буџетот ми е мал (не 1200 ден... ) имам околу 200 евра се на се... некој предлог??

Тешко... многу тешко, да прашаш некој за CDJ-100 користени, можеби за 200 евра би ти ги дал.

Е здраво сега сакам да прашам гледав нешто на пазар3 па го видов ова Berhinger Pro Mixer VMX100 и ми се виде ефтино 3500 денари што се да ми каже некој поопширно за него што може како е ово оно многу не се разбирам јас али сега почињам така да да ми објасни некој што чудо е за што може да ми послужи и така ?

ШИТ ИН КОЛОР ТИ Е ТОА!

Ако си заинтересиран имам НУМАРК 2050 , бољи е од горенаведената....цената ти е тука негде...пиши ПП ако си заинтересиран...

За 200 ЕУ ... 2 ГРАМОФОНИ и МИКСЕР...

Заинтересирани ПП!

ШИТ ИН КОЛОР ТИ Е ТОА!

Ако си заинтересиран имам НУМАРК 2050 , бољи е од горенаведената....цената ти е тука негде...пиши ПП ако си заинтересиран...

За 200 ЕУ ... 2 ГРАМОФОНИ и МИКСЕР...

Заинтересирани ПП!

да ова ти е јако само кај да најдам плочи за грамафоните (не ќе пуштам белки некој од прастари плочи:))

или пак да видам нешо разгледав од овие Us Blaster да зеам поефтини се (чкарта ама јбг :))

Е бато фајнл скреч нешто побарај...едно 20 бона ке фрлиш за тоа...за нешто поефтино....мојш со MAYA 44 да поминиш...негде 10 бона
:)

Поефтино Амин...

Грамофони не ви препорачувам, вие сте нова генерација, не сте олдскул, од оние што ги ценат плочите. :)

Ете и јас имам добри плочи од скорешни изданија ама нема на што да ги вртам.

Секако препорачувам ЦД плеери на Пионир, па потоа на Техникс, Нумарк и миксета на Allen & Heath па потоа другите.

А ако ви кошта многу тоа останува да си купите конзола, тие што подржуваат iPod, и мемориски картички, исто се компатибилни со VDJ, Traktor и останати како МИДИ контролери...

На крај краева битни се парите што ги имате за давање. :)

Море мене ми треба некој грамофон не за миксање и такви ствари, него само да си ги преслушам старие плочи што ми се вртат низ дома. Препорачајте некој ефтин.

Море мене ми треба некој грамофон не за миксање и такви ствари, него само да си ги преслушам старие плочи што ми се вртат низ дома. Препорачајте некој ефтин.

4000 Денари...
Сакаш?

најефтина комбинација е 9000 денари US Blaster плус 2 timecoded плочи од виртуал дј (со виртуал дј про беспари ти ги дават плочите се на се околу 200 евра фулл миксета 2 плочи , временски кодирани така да сите песни можеш да ги пушташ (побарајте на гугл) плус ке имаш и скреч и такви работи

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom