STARTER
Firestarter

Мицибуши Аутлендер, Пежо 4007 и Цитроен Ц- Кросер, се базираат на иста платформа и се со слични возни карактеристики
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
шо гледав?? тоа шо го имаа единствено во салонот, а башка шо не се ни потрудија да кажат шо има друго како додатна опрема за која пара
Можеби некој ќе дофрли пристрасен заклучок, Тука е и Opel (Chevrolet не...бидејки имаат потанок лим од Opel,а иначе механички се потполно исти), Fiat (прилично сум импресиониран).
3) Fiat - квалитет, до сега не се покажале како најнај, ама баш ги извадоа овие модели на Grande Punto и Bravo со цел да ги надминат детските болести на претходните модели. Цена на делови - багатела.
4) Франзуците (Renault, PSA - Peugeot Citroen), се ќе средат како што треба, на крајот ќе ја утнат работата со некои досадни работи. Те нешто електроника, те нешто долна пластика од браникот, лошо седиште за задните патници.Цена на делови - ИЗГОР скапи![]()
BTW имам возено Fiat Grande Punto и тоа пред него што беше што му направија фејслифт. Пластиката внатре уште ја влечат од пред 10-15 години (како таа застава што редеше). Грандето едино што го ваѓа е дизајнот од надвор, друго се е исто како на постарото.
Пред некој ден видов Audi A2 TDI. Мислам дека е тоа што ти го бараш!
Сличноста можеби може да се објасни не следниот начин:
![]()
Кој е кој!