MIKI1
Поставувач на неодговорени прашања.
![]()
Во право си...[DOUBLEPOST=1467566076][/DOUBLEPOST]![]()
Одговорот, како што очекував, го немаш.[DOUBLEPOST=1467567742][/DOUBLEPOST]
шо пари е пеењето?
Уште си на темава?..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
![]()
Во право си...[DOUBLEPOST=1467566076][/DOUBLEPOST]![]()
шо пари е пеењето?
Уште си на темава?..
Одговорот, како што очекував, го немаш.[DOUBLEPOST=1467567742][/DOUBLEPOST]
Уште си на темава?..
Атеисти не викаат дека нема Бог. Тоа го викаат антитеисти. Атеисти кажуваат дека не знаат дали Бог постои, но не веруваат во постоењето на Бог. Неверување во постоењето на Бог =/= верување во непостоењето на Бог.да бе Мики, нели рековме атеисти викаат немало бог, и стварно нигде го нема, ти треба да докажиш и покажиш дека го има, ој не губи време барај го дојси го сликај го сними го...
ќе те чекаме
Ова е многу глуп аргумент. Бог не постои пошто не можеш да го видиш околу тебе?Одговор ти треба да дадеш, ти тврдиш дека бог постои, јас велам не постои и можам да ти докажам како... погледни околу тебе, го нема! Камо го Исус?![]()
Постои ли Кришна, Митра, Зевс Јупитер Баал Аштатра Один Сварог... ооо теисту апсурдни??Атеисти не викаат дека нема Бог. Тоа го викаат антитеисти. Атеисти кажуваат дека не знаат дали Бог постои, но не веруваат во постоењето на Бог. Неверување во постоењето на Бог =/= верување во непостоењето на Бог.
Ти на пример, според тоа што го читам од тебе, не си атеист туку антитеист и твојата позиција е подеднакво апсурдна како таа на теистите
Јок, ќе му кажам на моите да не викаат поп, а за инает и да ме кремираат за и црвите да не се гостат со мене.Е ми, да го питуваш оти е јал срнечко у сред пост, разбираш...
Корист од Г.Г. Стефан има Црквата, од која не си дел. Ама не му ја мисли ногу, ко ќе ти дој дено, поп ќе те отпеи, нема да те пеат сателитине...
Одговор ти треба да дадеш, ти тврдиш дека бог постои, јас велам не постои и можам да ти докажам како... погледни околу тебе, го нема! Камо го Исус?![]()
Докази има али Исус го нема...Одговор веќе го имам дадено и тоа неколку пати, ама си бегал од форумов во тоа време. Докази имам мал миљон, а ти како доказ го имаш само оној папагалски став дека „...не постои бог...„.
Што мислиш, што има повеќе тежина: моето „нешто„ или твоето „ништо„?...
Јок, ќе му кажам на моите да не викаат поп, а за инает и да ме кремираат за и црвите да не се гостат со мене.
Докази има али Исус го нема...
поденсај троа.Одговор веќе го имам дадено и тоа неколку пати, ама си бегал од форумов во тоа време. Докази имам мал миљон, а ти како доказ го имаш само оној папагалски став дека „...не постои бог...„.
Што мислиш, што има повеќе тежина: моето „нешто„ или твоето „ништо„?...
Не знам шо ќе биди по смртта, али греота се живите да одвојат од устата и да му дадат пари на попо, поарно да ги остават кај некој бездомник или на некој болен за лекување, поголема добрина ќе сторат.Ова го велиш од инает, така?
Што корист (ќе) имаш од инаетлакот по својата смрт и што уопште можеш да сториш по смртта?
поденсај троа.
Не знам шо ќе биди по смртта
Не се нервирај бе Мики, сакаме да разрешиме една мистерија која ги мачи луѓето со векови и векови...Па и тебе те нема: јас тебе не те гледам, ама пошто зад себе оставашпо темиве, значи дека постоиш...
Не се вратил уште никој да каже, вклучувајќи го и Ристе ваш.Ај и од мене „една„:
https://www.youtube.com/watch?v=p5x3Zg_zYG0[DOUBLEPOST=1467576878][/DOUBLEPOST]
Тоа е само дел од твојот проблем: другиот дел е што уопште нејќеш да знаеш, оти така е полесно...
Не се вратил уште никој да каже, вклучувајќи го и Ристе ваш.
Не се нервирај бе Мики, сакаме да разрешиме една мистерија која ги мачи луѓето со векови и векови...
Дека е Исус!?
последно е виден пред некои 2000 години пред да го отепаат, ветуваше дека брзо ќе се врати, дека уште за време на тие генерации ќе слезел од облаци и ќе воспоставел кралство божје на земјата.
Али не дојде.
Не се врати.
Го нема.
Мики ако имате некое сознание кога ќе дојде во кое време и период, кажете.