MIKI1
Поставувач на неодговорени прашања.
Ти ако не можеш не значи дека и другите не можат.
Еве, и ти не можеш...[DOUBLEPOST=1465906749][/DOUBLEPOST]
Секој знае дека одењето по вода е невозможно!![]()
Еве, ти не знаеш.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ти ако не можеш не значи дека и другите не можат.
Секој знае дека одењето по вода е невозможно!![]()
Еве, и ти не можеш...
Еве, и ти не можеш...[DOUBLEPOST=1465906749][/DOUBLEPOST]
Еве, ти не знаеш.
Да одам по вода, да, не можам! Друго не е проблем![]()
Незнам дали има таква порака, чекај да го прашаме @Miki 1.[DOUBLEPOST=1465907017][/DOUBLEPOST]Кога е Телемата во прашање, постои јасна и недвосмислена порака дека се работи за метафора и дека секој за себе треба да си ги толкува светите текстови. Каде има таква порака кај библијата?
И тебе те гледа, и ти си божјо дете..и каде забранил Исус да не се занимаваме со хороскопи??@katinakatalina и ти за хороскопи ме прашуваш. Исус те гледа!![]()
Па ако го знаеш тоа, тогаш која е потребата да постираш ваков фалсификат кој е повеќе од инфантилен?
И доколку знаеш за Изида, кажи дали ја знаеш разликата помеѓу resurrection и post-mortem erection, бидејќи очигледно е дека ценетиот автор на постираната сликичка не ја знае, а притоа во овој случај не го ни разликува Хорус од Озирис.
Незнам дали има таква порака, чекај да го прашаме @Miki 1.[DOUBLEPOST=1465907017][/DOUBLEPOST]
И тебе те гледа, и ти си божјо дете..и каде забранил Исус да не се занимаваме со хороскопи??![]()
Незнам дали има таква порака, чекај да го прашаме @Miki 1.
Астрологијата е контрадикторна на православието!![]()
Незнам дали има таква порака, чекај да го прашаме @Miki 1.
Да бе!!! Затоа денес има 30 000 деноминации на Телемата а само едно христијанство.....у ствари чекај.....ќе да е обратно? Што викаш?Нема таква порака.
Но, има друга: „...и кој не собира со Мене, тој растура...„ (Матеј, 12.30). Тоа е пораката Божја.
Разликата е појќе од очигледна; Христос собира кон и околу Себе, а Телемата растура.
Оти се смееш, па има познавање човекот, сакал ти признал или не...ете јас си признав дека незнам.Го најде човекот.
Човекот има познавање, колку јас што сум архиепископ. Имал познавање......Оти се смееш, па има познавање човекот, сакал ти признал или не...ете јас си признав дека незнам.
Е ајде бе убеди ме дека не си архиепископЧовекот има познавање, колку јас што сум архиепископ. Имал познавање......
Добро бе, сериозно! Тролаш или стварно си толку за никаде?
Не, стварно е глупа и малце емотивно нестабилна.Човекот има познавање, колку јас што сум архиепископ. Имал познавање......
Добро бе, сериозно! Тролаш или стварно си толку за никаде?
Абе и тука ли долета, остај не на раат, гледаш дека си правиме моабет асален, нешто што ти не познавашНе, стварно е глупа и малце емотивно нестабилна.
Не треба сериозно да сфаќаш вакви луѓе, со нив треба да бидеш милослив, да им помагаш и да не ги осудуваш. Би се расправал ли ти со некој којшто има Даунов? Или аутизам?
Абе и тука ли долета, остај не на раат, гледаш дека си правиме моабет асален, нешто што ти не познаваш![]()
Да бе!!! Затоа денес има 30 000 деноминации на Телемата а само едно христијанство.....у ствари чекај.....ќе да е обратно? Што викаш?