Дискусија околу Полицијата

Џандари мрази секој нормален граѓанин. Да не беше така немаше да има илјадници фак д полис песни, а нула фак д фајрмен.
Нормалните гаѓанини немаат проблем со законот за да мразат полиција, проблемот е што од незнаење и непознавање на законот тој шти го нарекуваш нормален граѓанин мисли дека државата и полицијата му е крива зш тој го крши законот.

Се усра пичко а? :icon_lol:
Автоматски споено мислење:

Нормалните гаѓанини немаат проблем со законот за да мразат полиција, проблемот е што од незнаење и непознавање на законот тој шти го нарекуваш нормален граѓанин мисли дека државата и полицијата му е крива зш тој го крши законот.
Нормалните граѓани не ја мразат полицијата за спроведување на законот, ја мразат за неспроведување и двојни аршини, толку ли си глуп да го сфатиш тоа?

Се усра пичко а? :icon_lol:

Нормалните граѓани не ја мразат полицијата за спроведување на законот, ја мразат за неспроведување и двојни аршини, толку ли си глуп да го сфатиш тоа?
Целата дискусија почна околу казнувањето за брзина и како ваквите како тебе оправдуваат возење со дупло поголема од дозволеното (а за тоа радарот им е крив), значи за казнување зборевме не го врти муабетот ;)

Законот во Германија во '39 велел дека Евреите не биле луѓе. Тие што криеле Евреи го кршеле законот. Ти како што си бистар прв би волонтирал да апсиш Германци што го кршат законот.

Целата дискусија почна околу казнувањето за брзина и како ваквите како тебе оправдуваат возење со дупло поголема од дозволеното (а за тоа радарот им е крив), значи за казнување зборевме не го врти муабетот ;)
Јас никогаш не сум ги оправдувал оние што возат брзо, незнам како дојде до таков заклучок, напротив јас сум револтиран на полицијата зашто не ги казнува таквите и не го спроведува законот, неспособни сте.
Накај Визбегово по качанички пат на семафорите кај што е тој големиот автоплац, има еден поставено тезга продава бостан, тезгата е изградена еден метар буквално внатре во коловозната лента, зошто истиот не е казнет и отстранет?
Тезата е дрвена закована и врзана на банкината, вчера поминав од таму последен пат Шкодата полициска беше на две метра од тезгата, и ништо не превземаат, зошто?
Оди спроведи го законот, џабе ли леб ве раниме?

Законот во Германија во '39 велел дека Евреите не биле луѓе. Тие што криеле Евреи го кршеле законот. Ти како што си бистар прв би волонтирал да апсиш Германци што го кршат законот.
Законот го прават луѓе кои ги бира народот со гласање, така да, овој закон и ти го подржуваш таков каков што е :toe:
А јас сум тука да го спроведам тоа што ти си го избрал.

Сигурно си почнала да замараш како што замараш тука, па имал попаметна работа од тоа да се расправа со тебе :toe:
Џандар да имал попаметна работа од било што, немало да е џандар ко прво. :toe:

Земи банирај го паразитов од форумов, макар и без причина така заслужува, банирај го за ширење глупоќа, заразна е.
Си се пензионирав од функција ама нека не го банираат, нека гледаат што повеќе каков однос имаат и на работа и приватно :D

Јас никогаш не сум ги оправдувал оние што возат брзо, незнам како дојде до таков заклучок, напротив јас сум револтиран на полицијата зашто не ги казнува таквите и не го спроведува законот, неспособни сте.
Накај Визбегово по качанички пат на семафорите кај што е тој големиот автоплац, има еден поставено тезга продава бостан, тезгата е изградена еден метар буквално внатре во коловозната лента, зошто истиот не е казнет и отстранет?
Тезата е дрвена закована и врзана на банкината, вчера поминав од таму последен пат Шкодата полициска беше на две метра од тезгата, и ништо не превземаат, зошто?
Оди спроведи го законот, џабе ли леб ве раниме?
Ти кажав за што почна дискусијата, а за тоа другото си го згрешил местото, случај во полиција се пријавува на 192 не на форум

3-4 дена пред да ја укинат казната за маски, ме застанува еден џандар ја со маската на рака. Решен беше да пише, си викам ај 10 евра јебига. Дечково беше млад, културен ко за џандар. Дур пишуваше тоа пријавата, едно 15 минути, ме распрашува што како работам, електро, како задоволен со плата и тн. Ми вика разочарано, бев на машински али се откажав и еве сеа ова работам.
Си викам у себе, да си останел на машински и за двајцата боље ќе беше:pos:

Ajде да ни докажеш тогаш дека ние сме глупите а ти не си :D

Зошто овде на мостов на делницата Тетово - Гостивар дремите со радар и имате опнато знак 80 а некој км поназад си важи 120? Што е толку поразлична оваа делница и до толку небезбедна да мора да се влечеш со 80? Или ќе си признаеш конечно дека под тоа го спроведувам законот мајка Тереза глупостите инсталирате замки за полнење буџет?

1626444162000.png

Само немој аман со камиказа муабетите да ми почнуваш за 100 и автопат, во Словенија 130 е дозволено на дупло понезгодни делници од оваа. Ако сакаш и од нив скриншотови ќе добиеш.

Ajде да ни докажеш тогаш дека ние сме глупите а ти не си :D

Зошто овде на мостов на делницата Тетово - Гостивар дремите со радар и имате опнато знак 80 а некој км поназад си важи 120? Што е толку поразлична оваа делница и до толку небезбедна да мора да се влечеш со 80? Или ќе си признаеш конечно дека под тоа го спроведувам законот мајка Тереза глупостите инсталирате замки за полнење буџет?

Прегледај го приврзокот 301630

Само немој аман со камиказа муабетите да ми почнуваш за 100 и автопат, во Словенија 130 е дозволено на дупло понезгодни делници од оваа. Ако сакаш и од нив скриншотови ќе добиеш.
Прашај ги собраќајните инжинери зошто баш тука е 80, полицијата не поставува сообраќајни знаци.

Прашај ги собраќајните инжинери зошто баш тука е 80, полицијата не поставува сообраќајни знаци.
Ама зашто баш тука седите, вајда собраќајните инженери не ви рекле тоа :icon_lol:

Eпа ајде тогаш ќе се вртиме во круг - поставен е знак 50 од истата таа сообраќајна полиција/инженери ватевр на многу делници низ Македонија каде што не ви стиска газот да казнувате. Зошто ве нема таму?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom