Дискреција или не?

• Креатор на темата Креатор на темата Macedalien
  • Време на започнување Време на започнување
Мене тоа рикањето повеќе ми е глума отколку потреба ... во ред е по некое гласче, ама рикање?:raz: Ама ај, кој како сака:icon_lol:

divine напиша:
Мене тоа рикањето повеќе ми е глума отколку потреба ... во ред е по некое гласче, ама рикање?:raz: Ама ај, кој како сака:icon_lol:

aj da go kristime vo poblaga forma...vikanje...rikanje navistina nekako grubo zvuci...:icon_lol:

StormAngel напиша:
Тачно.
Ако сакам, ќе си урлам и никому ништо. Инаку не сум од оние типови кои што трошат енергија на неартикулисани гласови. Ама затоа пак обожавам партнерката да е таква, да писка, да мјаука, да прете...бррр.:)

Кога гледам порничи стално се нервирам кога ќе го слушам машкото како рика или испушта некои си неартикулисани звуци или па коа ќе почне да брефта ко некоја стока....грозно...
Затоа и се трудам да не испуштам многу звуци:) А за неа нема проблем,ако сака и крајници нека одере,слободно.Дец а трн он:)Потпуно се согласувам со тебе

:pos:Море ко ќе ми доит...:pos::pos:не да рикам, ѕидовите се тресат:pos:
И да видиш, чудо едно, ич не ми егајле дали ме слуша некој. Важно мене ми е супер, ако не мие нема да сум бучен

Дискретна сум, испуштам гласчиња (шо би рекла Дивне) не затоа што ми е срам другите ако чујат, туку не ми доаѓа да се дерам.

Де бе луѓе, сакате да ми кажете дека во моментот на свршување поише мислите на тоа дали ќе ги разбудите комшиите?:icon_eek:
Ја не сум уопште дискретна. Зборот рикање некако не ми се свиѓа, многу ми е животински и не би го опишала така звукот, ама дефинитивно сум бајаги гласна. Не можам да се воздржам јебига у моментот кога ми е најубаво :icon_lol:

ма се дерам , офкам и дишам у уво и го кажувам името ма све
ако сака цел свет нека ме слушне дека во моментот ми е убаво

abe mnogu e glupo muskoto da rika, a koga zenskoto rika pogolem e keifot. taka lici

diskretno si e diskretno...samo partnerot znae koga se desava zadovolstvoto

vojvodata напиша:
abe mnogu e glupo muskoto da rika, a koga zenskoto rika pogolem e keifot. taka lici

e нема везе , зш да кога ти е убаво да не викаш , ако сакаш

vojvodata напиша:
Колку без врска израз бе, „рика“, како да ја коли некој, па така се изразувате.

Зошто поголем ќејф ако женското вика? Тоа ви прави поголемо задоволство? Зошто мислиш дека на девојка не и` годи кога ќе види дека машкото вика од задоволство? Личи секого ако е од ќејф, без разлика дали е машко или женско.

Vo moment koga mi e ubavo i mi doaga da sum taka malce poglasna ama ic ne mi e gajle ni za komsii,ni koj kako i do kade me slusa:)

Обично сум гласен ( ама не претерано) и не знам зошто не можам скроз да преќутам...ко ништо да не се десило.

Дали вашата сексуална партнерка ВИКАААА!?

Znaci me interesira dali VIKA ? Kako... malce. mnogu , na cel glas ... znachi kako ?

A do devojkite dali vie VIKATE ? Kako ...malce. mnogu , na cel glas ... znachi kako ?

najfraer напиша:
Znaci me interesira dali VIKA ? Kako... malce. mnogu , na cel glas ... znachi kako ?

A do devojkite dali vie VIKATE ? Kako ...malce. mnogu , na cel glas ... znachi kako ?

Малку, многу,на цел глас,на пола глас...ееееее тоа фраерче зависи од нешто многу битно: математика:icon_bigg
Типот + марифетлукот (степен на возбуда) = малку,многу,цел глас или вриштење:icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom