Discovery Channel

• Креатор на темата Креатор на темата Stef Bachatero
  • Време на започнување Време на започнување
Discovery Science e zakon ,
a discovery chanel retko gleam , posto po tapa raboti davaat , poise kje naucis na science ,

Discovery rulz:music3: Најомилени ми се How is made i Mythbusters. Често гледам и Civilization за античкиот свет.

najveќе ми се допаѓа discovery civilizaton.

ги гледам добри се...али најчесто со нив и заспивам да бидам реален!?

Највеќе гледам Discovery Civilisation, интересни ми се емисиите за древниот Египет :) На Discovery обично гледам Kill Zone и Future Weapons.

inaku da vi kazam deka na mythbusters emisiite im se stari t.e. do 2006 g. eve link pa proverete http://dsc.discovery.com/fansites/mythbusters/mythbusters.html
inaku gi gledam skoro site serii kako sto se how its made , american chopper , future weapons , forentic , stunt junkies i nekoj drugi ne im gi znam tocno iminjata

И јас ги гледав порано, и сега сакам пак да ги глеам.Ако може некој да напише кои серии во колку саат идат,ако може:smir::helou:

Вие немате видено со е дискавери зејте Дрим Бох и ке прајме муабет сите нови епизоди од Mithbusters,Orange County Choppers,Deadliest Catch и останато

можда изгледа глупо ама ај ке прашам што е тоа дрим бох дај објасни ми

јас ги глеам...
Mythbusters...најзакон
Brainiac
American Chopper
How It's Made
How Do They Do It

Ете значе не сум бил ''nerd''.:)

Гледав многу Митбастерс и Брејниак...ама се стари епизодите по најмаце 2 пати ги имам гледано. Исто гледав и скрепхип челинџ, Оринџ каунти чоперс,How it's made...после сите емисии поврзани со астрономија на Discoveru Science ииии то.

Од Discovery најмногу ја гледам science, интересни документарки дава.

А во последно време не ги гледам многу, заради National Geographic која ми е подобра од Discovery. :)

Нешто у последно време не сум загледала нешто добро, се American Choper и FeatureWepons се... :(
Иначе имаше секогаш нешто интересно ... How it's made, Brainac, 10 ways to call ghosts .... итн.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom