- Член од
- 5 февруари 2011
- Мислења
- 246
- Поени од реакции
- 155
Па од вас чоек неможи видео да сними одма почнувате со реметење 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

)На која основа би се шалела? Со што се шали? Чија пародија е ова?Штом ги избриша видеата очигледно се шалела али никој не ја разбира .. :S
(ако не се шалела не знам шо да кажам)

Абе луѓе ние у Македонија шо немаме таков смисол за хумор немаме. Не мора да биде ПАРОДИЈА за да се шали. Пример еве Миранда Сингс (се кладам дека 95% од македонците немаат слушнато за неа) за прв пат да му ја пуштиш на некој во Македонија а да не знае дека уствари она не се ни вика Миранда, во видеата глуми „лудило“ за интересно да биде одма ненормална ќе ја напраат и у бардовци ќе ја праќаат. Без разлика дали сум во право или не за девојчево такво е Македончето. А ако стварно има проблеми не значи треба да и се смееме.. Не знам стварно шо да ви кажам, знам дека треба да очекувам реметење на форум али претерано е оваНа која основа би се шалела? Со што се шали? Чија пародија е ова?
Нема тука шалење, ментално е девојчето и чао, сака да биде famous internet girl и тоа е тоа ама у Македонијава наша мало морген што ќе стане таква.. т.е може и ќе стане само ќе треба да трпи ремет едно добри 1 до 2 години.![]()
Па не знам колку се моронски, https://www.youtube.com/user/mirandasings08/videos со оглед на тоа дека живее од јутјуб и слободно можеш да видиш колкава е разликата меѓу лајкови и дислајкови па одлучи си дали се или не сеГлумела не глумела лудило... ваквите видеа се моронски.
А реметот....ремет... требал да мисли кога се снимала!

Браво Боб, Poirot гомна да јади.Јас неможам ништо да кажам, не ги видов видеата, избришани се, ама по сликите од нејзе заклучив дека ептен си личи со @mmakedonn ...... само што има кафеава коса![]()
Јас неможам ништо да кажам, не ги видов видеата, избришани се, ама по сликите од нејзе заклучив дека ептен си личи со @mmakedonn ...... само што има кафеава коса![]()

Па не знам колку се моронски, https://www.youtube.com/user/mirandasings08/videos со оглед на тоа дека живее од јутјуб и слободно можеш да видиш колкава е разликата меѓу лајкови и дислајкови па одлучи си дали се или не се
wat? не сум женско бе. иначе од кај ти знаеш дали оваа Дина имала enabled monetization или не, можда планирала да праи. Миранда кога почнала немала одма 500 000 вјус и мн. пари..И самата кажа.....живее од јутуб....
За ПАРИ и јас изигравам морон ...
За без пари...морон....треба нешто да ти фали.

Dude please, I am original!![]()
Можно е да не се шалела .... Ги разгледав иначе овиеСреќа што ги видов видеата пред да ги избрише
Не ми изгледа како да се зеза оваа, сериозна ми изгледаше.
Со други зборови гледала многу јутјубери и си решило девојчето да направи нешто слично со таа разлика што реализацијата и е очајна.
Ми изгледа девојчево како да не е баш во ред а во време на интернет лесно е да се исмејува некој со некаков си проблем.
А можеби сум грешка и девојчево си е крајно нормално и е очајно за внимание.
Каква Миранда девојчево требаше да биде позабегано ако сака да биде како неа се гледа дека видеово нема врска од пародија.
Добра идеја има, и се надевам дека во иднина ќе имаме и Македонски јутјубери (што нормално ќе јадат хејт на форумов) ама девојчево мора малце да се свести што прави пошто ова не е на арно.
Али ете кога веќе ја спомнуваш Миранда разгледај ги дечкиве кој што пред некоја година имаа пар видеа во кој што глумеа малце лудило ама паметните личности од интернетов ги сметаа за ретардирани и глупи личности. Тоа е. Будалата му се смее на паметниот.
https://www.youtube.com/watch?v=Uh-lKkmo_Ds
Штета што не продолжија дечкиве со некои ретардирани видеа пошто најлесно внимание во државава добиваат будалите.