Димитар Бузлевски Vs. Михајло Волкановски Vs. КИКО - ќе ја бијат битката за Ресен!

• Креатор на темата Креатор на темата Hooligan
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде идниот градоначалник на Ресен?

• Димитар Бузлевски (СДСМ)

Гласови: 117 35,5%
  • Михајло Волкановски (ВМРО-ДПМНЕ)

Гласови: 171 51,8%
  • Сашко Василевски (НСДП)

Гласови: 42 12,7%

• Вкупно гласачи
    330
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
znaete za kolku za 16glasa pobedi misko eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee celo selo na gosti mi e dojdeno od turci albanci i makedonci vo 16 59 izbiracko mesto mihajlo stana gradonacalnik

Честитки до ресенчани.
Бузле замина во историјата...

Еве пред 2-3 минути само што кликнав за анкетата за Волкановски. Така барем разбрав сабајлево, тој победил. Честито и за убаво за ресенчани :smir:

прво честито победа на Волкановски. :wink: и само едно ме чуди.. кај се скија сите што толку го сакаа бузлета и што викаа дека никој неможе да го симни од власт :tv::tv:

Падна и Ресен.

Нека е честита победата на ДПМНЕ , со надеж дека Преспа ќе ја развијат како познато туристичко место, зошто ретко кај има спој на езеро и планина. Со глобалново затоплување, Преспа ќе биде идеално место за годишен летен одмор.

Прво што треба да се направи е колектор, за водата и плажите на преспанското езеро да бидат чисти и примамливи за туристи.

И апокалипто да напрај еден мини хотел специјален за кајганџии, да можеме да се опуштиме ко луѓе после напорни избори :)

Јас кликнав на анкетава за Бузле, бар тука нека победи да му биде полесно :pos: :pos: :pos:

Kako prvo mu ja cestitam pobedata na Misko Volkanovski vo resen, a kako vtoro, ne mozam da razberam kako moze cel narod da si dozvoli da go vodat edni obicni budali koi ja koristat nepismenosta i glupavosta na istiot za da dojdat na vlast so zakani i so potkupuvanja. Ako grujo bese tolku jak nemase potreba od nikakvi zakani i potkupi. Covekot ednostavno se izgubi vo pregolemata zelba za vlast. Toj moze si ima kvaliteti kako covek, ama tie kvaliteti kako sto gledam i kako sto mu ima trgnato odat vo sprotivna nasoka. I kako moze resencani da znaat kolku napravil buzlevski za prespa, koga ni tie samite ne sakaat da dadat nekoj mal pridones i koga drugite gradonacalnici pred toa bile samo figura vo opstinata. Jas znam deka buzlevski napravil dosta za prespa, iako imase nekolku kiksovi koi, moze, ne bile po negova vina I mislam deka site proekti koi bea doneseni od negova strana bea na nekoj nacin sabotirani od vladata, zosto grujo e poznat inaetcija, pa taka da.....mozete sami da zaklucite. Najgolemata bagra vo makedonija se simpatizeri na grujo i kompanija. covekot edinstveno bese dobar vo ekonomija ali....izgleda za site vazi istoto pravilo vo politikata.
na kraj sakam da citiram eden komentar ...... "za da si clen na vmro-dpmne treba da si kurva, glupav ili peder. cetvrto nema"

Kako prvo mu ja cestitam pobedata na Misko Volkanovski vo resen, a kako vtoro, ne mozam da razberam kako moze cel narod da si dozvoli da go vodat edni obicni budali koi ja koristat nepismenosta i glupavosta na istiot za da dojdat na vlast so zakani i so potkupuvanja. Ako grujo bese tolku jak nemase potreba od nikakvi zakani i potkupi. Covekot ednostavno se izgubi vo pregolemata zelba za vlast. Toj moze si ima kvaliteti kako covek, ama tie kvaliteti kako sto gledam i kako sto mu ima trgnato odat vo sprotivna nasoka. I kako moze resencani da znaat kolku napravil buzlevski za prespa, koga ni tie samite ne sakaat da dadat nekoj mal pridones i koga drugite gradonacalnici pred toa bile samo figura vo opstinata. Jas znam deka buzlevski napravil dosta za prespa, iako imase nekolku kiksovi koi, moze, ne bile po negova vina I mislam deka site proekti koi bea doneseni od negova strana bea na nekoj nacin sabotirani od vladata, zosto grujo e poznat inaetcija, pa taka da.....mozete sami da zaklucite. Najgolemata bagra vo makedonija se simpatizeri na grujo i kompanija. covekot edinstveno bese dobar vo ekonomija ali....izgleda za site vazi istoto pravilo vo politikata.
na kraj sakam da citiram eden komentar ...... "za da si clen na vmro-dpmne treba da si kurva, glupav ili peder. cetvrto nema"

Се јадоса што СДС тотално крахира и пропадна како партија?

Веќе не сте ни втора најголема партија. Сега СДС е меѓу помалите партии.

Чао Бузле! Доста беше расипување на Ресен... Да се надеваме дека новата партија ке направи многу повеке, т.е. и малце да прави, повеке од ти што си направил ке биде.

Чао Бузле! Доста беше расипување на Ресен... Да се надеваме дека новата партија ке направи многу повеке, т.е. и малце да прави, повеке од ти што си направил ке биде.

Никој полош градоначалник од Бузле не може да биде :pos2:

ne se jadosav bidejki sum politicki neopredelen, ali kandidatite za gradonacalnici gi gledam kako luge i sekoj si ima svoja vrednost, bez razlika od koja partija e. ne sum kako vas vmr-ovcite koi se borat za "splotuvanje" na narodot. Se gleda deka vo makedonija i na lokalno i na nacionalno nivo ima partiska diskriminacija, a toa moze da go pravat samo prosti i nepismeni luge

ахх повеќе не знаете што пишувате незнаете каде се наоѓате бре паднавте и тоа мн добро :baeh: што побрзо го примите тоа полесно ќе ви е вам:pos2: немојте да се нервирате.. може трајни последици да има тоа:)

Se gleda deka vo makedonija i na lokalno i na nacionalno nivo
Македонија со големо М се пишува. Држава е или нечија ледина?
Бузлевски со големо Б се пишува. Исто и Ресен.
toa moze da go pravat samo prosti i nepismeni luge
Ај нешто друго за неписмениот и прост народ. Ако си непартиски, првите постови нема да ги бапнеш во тотално политички теми, нели:toe: Има општ муабет, здравје, авомобили, компјутери...

Kako prvo mu ja cestitam pobedata na Misko Volkanovski. mene ova mi lici na cestitanje na uctiv i na PISMEN nacin. a resen, buzle, makedonija toa se nebitni poimi vo ovoj slucaj. zosto kako sto gledam na nekoi drugi vmrovski komentari ovie poimi se pisuvani so mali bukvi, ali ne e celata poenta vo toa so kakvi bukvi ili so kakov font se pisuva po forumov. i da razjasnam, ako sum politicki neopredelen, toa ne znaci deka nemam pravo da pisuvam po politicki forumi

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom