Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Инвестира како не www.prespasky.com.mk е негов личен медиум.Ме интересират мара дали Бузле инвестирал или можда планират инвестиции во развојот на веб-културата и интернет информирањето во Ресен? :smir:
Ако е така, заслужуват поддршка.
Jas sum nov tuka i se logiram samo za da si kazam so mislam. Ova ke mi edinstven komentar.
Cel zivot bev za SDSM ama prethodniot pat ne izlegov na glasanje poradi nezadovolstvoto od partijata a ne izlegov na glasanje zosto ne mozam da gi smislam ni VMRO-vcite.
Ovoj pat ke izlezam i ke glasam za covek a ne za partija. Prv pat vo istotijata na Resen od VMRO kandidiraat covek koj ke go pobedi ovaj nasiot. Toj e procitana kniga za site od Resen a vo Skopje e procitan uste od pred 5 godini koga go proteraa vo gratcevo.
Mislam deka ovoj pat vmrovcite napravija prav izbor a toa im e jasno na site bez razlika od partija. Steta so ne e od nasiot tabor. Isto mislam deka i ako bese Pecale na mestoto na Buzle, SDSM ke imaa mnogu povekje glasaci zosto i Pecale e dobar covek, covek koj barem se zalaga za gradot a ne kako Buzle koj se zalaga samo za smetkata so ja ima vo stranstvo.
KRAJ ZA BUZLE...
KADA E PLASMANOT ZA 40 000 TONI JABOLKA
GO ZABORAVI USTE COVEKOT VO TRENERKI NEGO UMOT POCNA DA MU TECE OD USI
Да ги потсетам и јас преспани дека за отворање на повеќе јузери од еден компјутер се оди на перманентен бан!
Единствен начин кој знаете е со закани, заплашување и малтретирање.
Ова е демократска држава и секој има право да си каже што сака.
Престанете веќе еднаш со притисоци и закани.
Единствен начин кој знаете е со закани, заплашување и малтретирање.
Ова е демократска држава и секој има право да си каже што сака.
Престанете веќе еднаш со притисоци и закани.
Кој е тоа кон кого се обраќаш?
И како се најде ти погоден?
Државата е демократска, форумот е приватна сопственост и има одредени правила кои би требало да ги прочиташ при регистрација.
Не ми цимоли.
a koj cimoli izjasnise