Димензија Х

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
Димензија Х е списание за натприродни работи, репортажи од древни опсерватории и мистерии. Можете да го купите скоро во секоја трафика, и дајте да подискутираме за тоа, какво е списанието, вреди ли да се купува и слично.

Jeste ok se, ama vo nekoi textovi pretervat.. eden broj zedov(mislam lani od dekemvri) i imashe nekoj text za Mesechinata i ne znam spored nekoi bila shupliva i im sluzela na vonzemjanite za da ne spionirat!Zivi gluposti, se poslav od smeenje ko go procitav to

Па има интересни ствари за читање, земам понекогаш.
Можеби некои од текстовите и не се вистинити, но за занимација се супер. :wink:

Majka mi go zema spisanieto od poodamna, onaka za zabava. Stvarno ima mnogu gluposti, ama ima i nekoi zanimlivi raboti. Spisanieto me potsetuva na edno postaro spisanie m - expres, ne izleguva od poodamna. Edna od najgolemite gluposti koi sum gi procital vo "Dimenzija X" bese toa, deka Hitler ustvari ne se ubil vo bunkerot, tuku se spasil so toa sto zaminal vo nekoj drug svet, seuste nepoznat za nas. I za toa imase pisuvano sranja na 2 stranici. c c c... Ili pak deka, vo nekoe selo fatile vonzemjani i im vrsele obdukcija.:pos: Inaku kako spisanie, spored mene nema nekoja golema vrednost, ama ako na nekoj mu treba sredstvo za tepanje vreme, slobodno neka si kupi DIMENZIJA X :wink:

A Beautiful Mind напиша:
Majka mi go zema spisanieto od poodamna, onaka za zabava. Stvarno ima mnogu gluposti, ama ima i nekoi zanimlivi raboti. Spisanieto me potsetuva na edno postaro spisanie m - expres, ne izleguva od poodamna. Edna od najgolemite gluposti koi sum gi procital vo "Dimenzija X" bese toa, deka Hitler ustvari ne se ubil vo bunkerot, tuku se spasil so toa sto zaminal vo nekoj drug svet, seuste nepoznat za nas. I za toa imase pisuvano sranja na 2 stranici. c c c... Ili pak deka, vo nekoe selo fatile vonzemjani i im vrsele obdukcija.:pos: Inaku kako spisanie, spored mene nema nekoja golema vrednost, ama ako na nekoj mu treba sredstvo za tepanje vreme, slobodno neka si kupi DIMENZIJA X :wink:
Списанието е ОК!Темите се интересни,ама помалце и досадни зашо сето го препишуваат од интернет!А,за Хитлер дека не се самоубил...читав у една книга дека всушност избегал на Антарктикот,демек таму нацистите имале база.:uvo:

Muce10 напиша:
Списанието е ОК!Темите се интересни,ама помалце и досадни зашо сето го препишуваат од интернет!А,за Хитлер дека не се самоубил...читав у една книга дека всушност избегал на Антарктикот,демек таму нацистите имале база.:uvo:

stvarno, ja na discovery gledav ova.. Demek koga napadnale Rusite, toj znael deka ce ja izgubi bitkata i preku nekoja podmornica toj pobegnal na Antartktikot. Navodno tamu kovale plan za da gi napadnat rusite koga najmalku ocekuvale... ama ocigledno se smrznale tamu... Abe sve televizija toa mozda jade gomn* :tv: :uvo:

Земав еден број од списаниево од поодамна, има интересни теми не знам колку од сето тоа е вистина ама сепак вреди да се прочита.
Имаше за Бермудскиот триаголник, за некои мистерии поврзани со клетвите на Тутанкамон, некој човек што успеал да се спаси од смртта преку привиденија...
Интересно е меѓутоа немам навика да го купувам, ако ми се најде во раце не го одбивам :)

Мене не ми е баш убаво.Го читав порано, ама наместо мистерии за кои има по 2-3 страни сето го направија за манастири, Драгче, соновници, астрологија и слични бајки.Единствено добро списание за натприродни работи во Македонија е Шесто сетило.

....sum gi cital redovno prvite nekolku broevi 13 ili 14, zatoa sto potoa spisanieto stana "smeska" vo crno bela kombinacija so kolorni korici, "spisanie covek", temi prepisuvani od internet i glupost do glupost bez strucno mislenje...ako ne ste go kupile, kupete go sega i se ke vi stane jasno

ej ej ziti se, zborime za spisanija, a sesto setilo e skripta na PAno Andov preku koja se iskazuva covekot i komentira sto mu se sonilo navecer, vo bukvalna smisla...

Jaс сум стар читател на ова списание. од првиот број па навакај имам пропуштено само 5 броја. Доста интересни работи од природното и натприродното.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom