Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Списанието е ОК!Темите се интересни,ама помалце и досадни зашо сето го препишуваат од интернет!А,за Хитлер дека не се самоубил...читав у една книга дека всушност избегал на Антарктикот,демек таму нацистите имале база.:uvo:A Beautiful Mind напиша:Majka mi go zema spisanieto od poodamna, onaka za zabava. Stvarno ima mnogu gluposti, ama ima i nekoi zanimlivi raboti. Spisanieto me potsetuva na edno postaro spisanie m - expres, ne izleguva od poodamna. Edna od najgolemite gluposti koi sum gi procital vo "Dimenzija X" bese toa, deka Hitler ustvari ne se ubil vo bunkerot, tuku se spasil so toa sto zaminal vo nekoj drug svet, seuste nepoznat za nas. I za toa imase pisuvano sranja na 2 stranici. c c c... Ili pak deka, vo nekoe selo fatile vonzemjani i im vrsele obdukcija.Inaku kako spisanie, spored mene nema nekoja golema vrednost, ama ako na nekoj mu treba sredstvo za tepanje vreme, slobodno neka si kupi DIMENZIJA X :wink:
Muce10 напиша:Списанието е ОК!Темите се интересни,ама помалце и досадни зашо сето го препишуваат од интернет!А,за Хитлер дека не се самоубил...читав у една книга дека всушност избегал на Антарктикот,демек таму нацистите имале база.:uvo: