Диме Спасов локални јебо

• Креатор на темата Креатор на темата KikoMontana
  • Време на започнување Време на започнување
:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:

Не се лути ама ти си многу глуп лик, ама на моменти знаеш да бидеш и смешен.

Хрватска нема Ало магазин. Страната е малтене темплејт и доста неумесно сработена. Приказната е траги-комична и само ликови со ментални проблеми може поверуваат на смешкине.
Ликови ко тебе.(y)
знам дека е тоа исто како сајтот КОЗА НОСТРА а која соросоидите ја наградија со златна БубаМара... ама видео клипот од Швајцарија е 100% оригинален, нема бегање од тоа...

знам дека е тоа исто како сајтот КОЗА НОСТРА а која соросоидите ја наградија со златна БубаМара... ама видео клипот од Швајцарија е 100% оригинален, нема бегање од тоа...
video klipot? koj video klip?

Не! тоа е дело на режисерот Мартин, а главна улога е Диме само што во случајот носи маска од Зајко:icon_mrgr:

video klipot? koj video klip?
toj so Zaev i Gros ...
https://www.youtube.com/watch?v=wFyl952Ldzg[DOUBLEPOST=1479495184][/DOUBLEPOST]
Не! тоа е дело на режисерот Мартин, а главна улога е Диме само што во случајот носи маска од Зајко:icon_mrgr:
opozicionata sdsm bara kazni za internet portalite zošto klipot e objaven pred vreme, trebalo najrano vo Ponedelnik, koga zvanično počnuva Kampanjata....

toj so Zaev i Gros ...
https://www.youtube.com/watch?v=wFyl952Ldzg[DOUBLEPOST=1479495184][/DOUBLEPOST]
opozicionata sdsm bara kazni za internet portalite zošto klipot e objaven pred vreme, trebalo najrano vo Ponedelnik, koga zvanično počnuva Kampanjata....
и што вика заев таму ќе ја дели македонија ќе ги тера македонците албански да учат
и сега албанскиот е официјален во одредени подрачја
и сега административците учат албански
рамковен договор веќе постои и се оди според него

истото тоа и груевски им го ветува на албанците

не сте стаиле линк на страницата, набрзина сте ја праеле
најдов видео од цел говор

Не глуп. Коза ностра е сатиричен сајт. Како таков е деклариран.
Ова ти што го постира е сајт што издава материјали за занимација на "ментално предизвикани" личности.
Јебеш га матори, не сум те направил јас таков.:P

На овој женаму зар уште го нема оставено или и она е некоја бивша швалерка, па нема проблем со тоа?
Како шо се вртат муабети низ градов, добил по некоја заушка братов од фамилијата на жена му.

и што вика заев таму ќе ја дели македонија ќе ги тера македонците албански да учат

a zošto bara da se redefinira ramkoven i da se smeni ustavot ??
A zošto da bide albanskiot vtor jazilk tamu kade nema malcinstva ili ima drugo malcinstvo, turci, romi, srbi, vlasi... ??

И дај не му враќајте на геријатријава, како хдд со лоши сектори е, бесполезно е, нека седи за трач темава.

A zošto da bide albanskiot vtor jazilk tamu kade nema malcinstva ili ima drugo malcinstvo, turci, romi, srbi, vlasi... ??
Не глуп. Коза ностра е сатиричен сајт. Како таков е деклариран.
Ова ти што го постира е сајт што издава материјали за занимација на "ментално предизвикани" личности.
Јебеш га матори, не сум те направил јас таков.:P
ne e taka, Koza Nostra raboti po partiski diktat, 100% se zanimava samo so temi protiv dpmne, nema nitu edna satira so tema na sdsm... a vistinski satirični se Zevzekmanija i Ednooki...

Како шо се вртат муабети низ градов, добил по некоја заушка братов од фамилијата на жена му.

Слабо е штом никој не знае повеќе или па го имаат помодрено па затоа го нема во јавност.

Лани еден од директорите на Бетон го беа намамиле со швалерката во некој склад/ магацин (такво нешто) и го затвориле внатре на минус температура (било многу ладно) и ги оставиле цела ноќ да смрзнуваат, утрето женаму му рекла дека нема да се разведе ама дека ќе му врати 100 пати:D

ne e taka, Koza Nostra raboti po partiski diktat, 100% se zanimava samo so temi protiv dpmne, nema nitu edna satira so tema na sdsm... a vistinski satirični se Zevzekmanija i Ednooki...
Албанскиот е службен/официјален јазик на централно ниво, во државните органи и министерствата. Во општините во јужна и југоисточна Македонија можеш слободно да побараш формулар на албански, да го потполниш на албански и да ти го уважат барањето. А не е до Заев сигурно. Види ти сеа која ти е реалноста.

Башка глуп си:

"„Коза ностра“ е интернет магазин за сатира. Вестите објавени во „Коза ностра“ се измислени. Нивната намера не е да навредат или омаловажат. Нивната цел е само да бидат читани, да критикуваат и евентуално да ве насмеат."

Башка глуп си:
"„Коза ностра“ е интернет магазин за сатира. Вестите објавени во „Коза ностра“ се измислени. Нивната намера не е да навредат или омаловажат. Нивната цел е само да бидат читани, да критикуваат и евентуално да ве насмеат."
фрли се во вардар ако ја браниш коза ностра... голема мизерија... слепо партиски потковани...
А мешаш поими за двојазичност, ај погледај како е рагулирана во Регионот и пошироко
( каде што ја има)..
како и да е, нов непотребен Автогол на зајко кокорајко...

фрли се во вардар ако ја браниш коза ностра... голема мизерија... слепо партиски потковани...
А мешаш поими за двојазичност, ај погледај како е рагулирана во Регионот и пошироко
( каде што ја има)..
како и да е, нов непотребен Автогол на зајко кокорајко...
Не бе, ти кажувам дека коза ностра е сатиричен сајт. И самите се декларираат како таков. Не е проблем да ти нацртам. Ќе се потрудам да биде едноставен цртеж кој и деца во градинка би го разбрале. Не ми е проблем, верувај ме.

Заеби ти "регионот и пошироко", погледни прво дома како ни стојат работите.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom