Диме Спасов локални јебо

Член од
12 март 2009
Мислења
20.861
Поени од реакции
17.099
:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:

Не се лути ама ти си многу глуп лик, ама на моменти знаеш да бидеш и смешен.

Хрватска нема Ало магазин. Страната е малтене темплејт и доста неумесно сработена. Приказната е траги-комична и само ликови со ментални проблеми може поверуваат на смешкине.
Ликови ко тебе.(y)
знам дека е тоа исто како сајтот КОЗА НОСТРА а која соросоидите ја наградија со златна БубаМара... ама видео клипот од Швајцарија е 100% оригинален, нема бегање од тоа...

Член од
29 септември 2016
Мислења
464
Поени од реакции
285
знам дека е тоа исто како сајтот КОЗА НОСТРА а која соросоидите ја наградија со златна БубаМара... ама видео клипот од Швајцарија е 100% оригинален, нема бегање од тоа...
video klipot? koj video klip?

Toma

Корона стронг
Член од
22 април 2014
Мислења
4.188
Поени од реакции
3.434
Не! тоа е дело на режисерот Мартин, а главна улога е Диме само што во случајот носи маска од Зајко:icon_mrgr:

Член од
12 март 2009
Мислења
20.861
Поени од реакции
17.099
video klipot? koj video klip?
toj so Zaev i Gros ...
https://www.youtube.com/watch?v=wFyl952Ldzg[DOUBLEPOST=1479495184][/DOUBLEPOST]
Не! тоа е дело на режисерот Мартин, а главна улога е Диме само што во случајот носи маска од Зајко:icon_mrgr:
opozicionata sdsm bara kazni za internet portalite zošto klipot e objaven pred vreme, trebalo najrano vo Ponedelnik, koga zvanično počnuva Kampanjata....

Член од
29 септември 2016
Мислења
464
Поени од реакции
285
toj so Zaev i Gros ...
https://www.youtube.com/watch?v=wFyl952Ldzg[DOUBLEPOST=1479495184][/DOUBLEPOST]
opozicionata sdsm bara kazni za internet portalite zošto klipot e objaven pred vreme, trebalo najrano vo Ponedelnik, koga zvanično počnuva Kampanjata....
и што вика заев таму ќе ја дели македонија ќе ги тера македонците албански да учат
и сега албанскиот е официјален во одредени подрачја
и сега административците учат албански
рамковен договор веќе постои и се оди според него

истото тоа и груевски им го ветува на албанците

не сте стаиле линк на страницата, набрзина сте ја праеле
најдов видео од цел говор

Сталкерот

Резидентен космонаут
Член од
5 јуни 2012
Мислења
5.762
Поени од реакции
7.594
Не глуп. Коза ностра е сатиричен сајт. Како таков е деклариран.
Ова ти што го постира е сајт што издава материјали за занимација на "ментално предизвикани" личности.
Јебеш га матори, не сум те направил јас таков.:P

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
На овој женаму зар уште го нема оставено или и она е некоја бивша швалерка, па нема проблем со тоа?
Како шо се вртат муабети низ градов, добил по некоја заушка братов од фамилијата на жена му.

Член од
12 март 2009
Мислења
20.861
Поени од реакции
17.099
и што вика заев таму ќе ја дели македонија ќе ги тера македонците албански да учат

a zošto bara da se redefinira ramkoven i da se smeni ustavot ??
A zošto da bide albanskiot vtor jazilk tamu kade nema malcinstva ili ima drugo malcinstvo, turci, romi, srbi, vlasi... ??

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
И дај не му враќајте на геријатријава, како хдд со лоши сектори е, бесполезно е, нека седи за трач темава.

Член од
12 март 2009
Мислења
20.861
Поени од реакции
17.099

A zošto da bide albanskiot vtor jazilk tamu kade nema malcinstva ili ima drugo malcinstvo, turci, romi, srbi, vlasi... ??
Не глуп. Коза ностра е сатиричен сајт. Како таков е деклариран.
Ова ти што го постира е сајт што издава материјали за занимација на "ментално предизвикани" личности.
Јебеш га матори, не сум те направил јас таков.:P
ne e taka, Koza Nostra raboti po partiski diktat, 100% se zanimava samo so temi protiv dpmne, nema nitu edna satira so tema na sdsm... a vistinski satirični se Zevzekmanija i Ednooki...

Toma

Корона стронг
Член од
22 април 2014
Мислења
4.188
Поени од реакции
3.434
Како шо се вртат муабети низ градов, добил по некоја заушка братов од фамилијата на жена му.
Слабо е штом никој не знае повеќе или па го имаат помодрено па затоа го нема во јавност.

Лани еден од директорите на Бетон го беа намамиле со швалерката во некој склад/ магацин (такво нешто) и го затвориле внатре на минус температура (било многу ладно) и ги оставиле цела ноќ да смрзнуваат, утрето женаму му рекла дека нема да се разведе ама дека ќе му врати 100 пати:D

Сталкерот

Резидентен космонаут
Член од
5 јуни 2012
Мислења
5.762
Поени од реакции
7.594

ne e taka, Koza Nostra raboti po partiski diktat, 100% se zanimava samo so temi protiv dpmne, nema nitu edna satira so tema na sdsm... a vistinski satirični se Zevzekmanija i Ednooki...
Албанскиот е службен/официјален јазик на централно ниво, во државните органи и министерствата. Во општините во јужна и југоисточна Македонија можеш слободно да побараш формулар на албански, да го потполниш на албански и да ти го уважат барањето. А не е до Заев сигурно. Види ти сеа која ти е реалноста.

Башка глуп си:

"„Коза ностра“ е интернет магазин за сатира. Вестите објавени во „Коза ностра“ се измислени. Нивната намера не е да навредат или омаловажат. Нивната цел е само да бидат читани, да критикуваат и евентуално да ве насмеат."

Член од
12 март 2009
Мислења
20.861
Поени од реакции
17.099
Башка глуп си:
"„Коза ностра“ е интернет магазин за сатира. Вестите објавени во „Коза ностра“ се измислени. Нивната намера не е да навредат или омаловажат. Нивната цел е само да бидат читани, да критикуваат и евентуално да ве насмеат."
фрли се во вардар ако ја браниш коза ностра... голема мизерија... слепо партиски потковани...
А мешаш поими за двојазичност, ај погледај како е рагулирана во Регионот и пошироко
( каде што ја има)..
како и да е, нов непотребен Автогол на зајко кокорајко...

Сталкерот

Резидентен космонаут
Член од
5 јуни 2012
Мислења
5.762
Поени од реакции
7.594
фрли се во вардар ако ја браниш коза ностра... голема мизерија... слепо партиски потковани...
А мешаш поими за двојазичност, ај погледај како е рагулирана во Регионот и пошироко
( каде што ја има)..
како и да е, нов непотребен Автогол на зајко кокорајко...
Не бе, ти кажувам дека коза ностра е сатиричен сајт. И самите се декларираат како таков. Не е проблем да ти нацртам. Ќе се потрудам да биде едноставен цртеж кој и деца во градинка би го разбрале. Не ми е проблем, верувај ме.

Заеби ти "регионот и пошироко", погледни прво дома како ни стојат работите.

Kajgana Shop

На врв Bottom