Srcee
Unforgettable
- Член од
- 29 април 2008
- Мислења
- 5.275
- Поени од реакции
- 3.496
За споредба еден хамбургер од 7-мица би требало да има и до 4000 калории без кока кола.
Аман не трескај.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
За споредба еден хамбургер од 7-мица би требало да има и до 4000 калории без кока кола.
Колку има? По твое?Аман не трескај.
Ова е за 100 гр. !!!
~4000 калорииОва е за 100 гр. !!!
Конзерва туна 180 гр. има 190 калории. А кило хамбургер?
Калориите на хамбургерот варираат од компирите колку ги има месото, мајонезот, кашкавалот големината на лепињата етц етц....И кога ставаат мајонез и компири од рука ставаат колку може и држи да не прокапе~4000 калории
Ти 100 грама јадеш? Колку е тежок хамбургерот знаеш?Па ти кило хамбургер јадеш?
Ти 100 грама јадеш? Колку е тежок хамбургерот знаеш?
Не ти се мешам повеќе имај си илузија дека јадеш 300 калории!!! И ти си досадна да знаешЛеле доста мене ме прашуваш јас дали знам. Ако знаеш кажи. Да речеш дека еден хамбургер тежи 1кг или дека има 4.000 калории е најголема глупост и не треба да знам точно колку тежи за да знам дека тоа што ти го велиш не е точно.
И не ти враќам веќе, досаден си, се инаетиш.

Ова го викаат големи хамбургери? Да дојдат тука во МК да видат што е квантитетфакт е дека многу може да биде калоричен сендвичот .. Ама 4.000 калории се премногу.. До кај 1.000 може да..
Пржена плескавица,Пржени компири и мајонез.. Калориска бомба но тоа незначи дека ќе биде 4.000 калории..
баш види во Америка најкалорично јадење од 3.800 калории колкаво е и што содржи.
. Додека не се измери се колку има може само да се нагаѓа. Но кога во 100 гр. печени кикирики има 585 калории вреди ли повеќе да правиме муабет?Не ти се мешам повеќе имај си илузија дека јадеш 300 калории!!! И ти си досадна да знаеш![]()
Ни јасНе јадам хамбургери.

Ова е за 100 гр. !!!
Конзерва туна 180 гр. има 190 калории. А кило хамбургер?
Калориите на хамбургерот варираат од компирите колку ги има месото, мајонезот, кашкавалот големината на лепињата етц етц....И кога ставаат мајонез и компири од рука ставаат колку може и држи да не прокапе~4000 калории