DIESEL STILOT POVTORNO SE VRAKA

Хаха аир макс ти е нешто најубаво и баш дека не си носел затоа имаш вакво мислење. ;)
Иначе за стилов ... сеедно ми е, како сакаат така нека се носат. А за аир макс нема врска ... јас носам и патиките се најубави.
Секој има свое мислење така ? Доволно ми е изгледот мене лично за да ги одбијам тие патики.. На мојот стил не ми одговараат, не сум јас генгста сфаќаш ? Тоа што го носам мене ми е најудобно исто како тебе аир макс ти се најудобни. ;)

Секој има свое мислење така ? Доволно ми е изгледот мене лично за да ги одбијам тие патики.. На мојот стил не ми одговараат, не сум јас генгста сфаќаш ? Тоа што го носам мене ми е најудобно исто како тебе аир макс ти се најудобни. ;)

Па не сум ни јас.

Па не сум ни јас.
Ми цитираше пост од пред 7 месеци.. Значи целиот пост тогаш ми беше на тема на тоа дека дизел стилот ти го фураат некој момци што сакаат да бидат гангстери и такви ствари, воедно и темата е за тоа, таквиот стил, а не за патиките.. Иначе брат ми си купи такви фамозни патики, ги пробав и не се ништо посебно.. Задоволни ??

Не дека не ми се убави патиките стварно има интересни модели ама баш поради тоа на кого подсеќа "стилов" не ги носам.

И стилов не се вика Дизел туку тренерка стил :pos:

Кад те јури мурија лакше се бежи:vozbud:

Не дека не ми се убави патиките стварно има интересни модели ама баш поради тоа на кого подсеќа "стилов" не ги носам.

И стилов не се вика Дизел туку тренерка стил :pos:

Кад те јури мурија лакше се бежи:vozbud:
не,не дизел го викаат, пошо носат дизел фармерки, а над нив оди тренерка, на нозе аир макс..
Иначе добра тракица е тренерка стил

не,не дизел го викаат, пошо носат дизел фармерки, а над нив оди тренерка, на нозе аир макс..
Иначе добра тракица е тренерка стил

Хахахаха знам се зезав заради песнава,инаку комедии е текстот :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom