Џон Мекејн ја наоружувал УЧК

• Креатор на темата Креатор на темата DimceY
  • Време на започнување Време на започнување
Аман бе луѓе!

Па за кого да гласам сега ја?

Обама ако е одбран од демократите - он е со Грците

Клинтоница - а бе ајде! Никако.

Сега и ова за Мек Кејн?

Па кажете за кого да гласам!!!

Аман бе луѓе!

Сега и ова за Мек Кејн?

Ron Paul.
Drugive se isto gomno samo vo drugo pakovanje.

Аман бе луѓе!

Сега и ова за Мек Кејн?

Можеби сега е најдобро време да апстинираш :vozbud:

Ron Paul.
Drugive se isto gomno samo vo drugo pakovanje.

Камо среќа. Ја за него навивам. И се надам дека барем ќе оди на избори како independent, затоа што сигурно од републиканците нема да биде избран за главните избори.

Штета. Како само големиве политичари ни даваат „демократски“ избори...

Можеби сега е најдобро време да апстинираш :vozbud:

Аааааа, не. Сега ова се критични избори. Ќе гласам, али за кого, не знам. Се сметам за демократ, али и овие и републиканцине се исто срање

Камо среќа. Ја за него навивам. И се надам дека барем ќе оди на избори како independent, затоа што сигурно од републиканците нема да биде избран за главните избори.

Штета. Како само големиве политичари ни даваат „демократски“ избори...

Аааааа, не. Сега ова се критични избори. Ќе гласам, али за кого, не знам. Се сметам за демократ, али и овие и републиканцине се исто срање

Не знам....морам да размислам и кој е најдобар за американскиот народ и за нашиот народ.
Stvarno e steta, ima mnogu golem interes za covekot od narodot ama site istoto go velat nema da dobie vaka.

mccain.jpg

[FONT=Georgia, Times New Roman, Times, serif]McCAIN AND THE KLA CONNECTION[/FONT]

[FONT=Georgia, Times New Roman, Times, serif]WHO IS JOE DIOGUARDI?[/FONT]

http://www.antiwar.com/justin/j022500.html

http://serbianna.com/blogs/michaletos/?p=270

Stvarno e steta, ima mnogu golem interes za covekot od narodot ama site istoto go velat nema da dobie vaka.
Toa mene me zbunuva mnogu. covekov preku internet ne znam kolku milioni dolari podigna....na sekoe kushe gledas negovi znaci, a vaka ispaga po lokalnive izbori.

Nesfatlivo mi e

Toa mene me zbunuva mnogu. covekov preku internet ne znam kolku milioni dolari podigna....na sekoe kushe gledas negovi znaci, a vaka ispaga po lokalnive izbori.

Nesfatlivo mi e
Da tret beshe po biranje pari, preterano mnogu mladi lugje stojat zad nego i isto taka imashe najmnogu hits na youtube od kandidatite. Ama ete negovata politika ne mu odgovara na tie sto ja vodat drzavata zatoa vaka e.

Хмм..

не знаев дека сеуште има наивни што се палат на “информации“ од београдска штампа!

Ima vistina vo kazhanoto. Ne pishuvav porano za nego, no MekKejn na kapitol Hil slovi kako "Albanski lobist". Ne beshe od najistaknatite lichnosti za albanskata kauza kako na primer Tom Lantosh (shto rikna zavchera), no ne e za podcenuvanje.

MekKejn ima slichni gledanja vo nadvoreshnata politika kako i Demokratite, ne za se, razbira se. Toj e glaven na Megjunarodniot Republikanski Institut - IRI. Negova kontratezha tamu e - Bob Livingston - na koj nie treba zlato da mu davame da e so nas.

No pritisokot vrz MekKejn od strana na konzervativcite e mnogu golem, pa za da mozhe da se sprotivstavi na kandidatot na Demokratite, ke mora navistina da pliva so konzervativcite i da gi "modelira" svoite stavovi. E tuka lezhi zajakot...

Za MekKejn ako nema drug Republikanec! Ili za Ron Pol, no toj definitivno nema shansa...

Како викаат старите од кол на кол:):)И Грците седеа така со Буш и Кери, и на крај убо си седнаа кај што им е местото:)

Аман бе луѓе!

Твојот глас е твое право,ТВОЕ!
Anyway,мене ова повеке ми личи на ’’лук ет ми,ам фром д стејтс’’,ти бе батка ако на 29 години прашуваш тинејџери за кого да гласаш,не ти се пишува за арно.

ај не му држи предавања на чоекот за демократија... тој не ти објасни тебе во детали, инаку се интересира кој е најголем лобист за македонската кауза... за да гласа за него.
и батка тие ин д стејтс , посебно македонците, посебно на избори решаваат многу работи, како на пример признавањето на УСА на македонија... итн итн..

McCain не ми се свиѓа ама баш уопште. Тој само проповеда како уште ќе седиме во Ирак и ќе ја продолѓуваме војната, а од кај да знам дека нема да заѕвони воени труби и за Иран?

Работава со нас иселеници е тоа што мораме да мислиме и за нашите животи во Америка, ама и за нашата татковина. А по се изгледа на овие избори тоа све се коси.

И, Крејзи Појол, другарче, не барам ја совети. Оваа 29 годишна жена следи и дебати и све. Само што овде на телевизија не ги прашуваат за нивните ставови кон Балканот, него за Ирак, за имиграција, за економија, за школо.

И стварно се надам дека Ron Paul ќе влезе во главните избори како independent. Сите се интересираат за тоа, затоа што гледаат дека медиумите само го исмеваат, не му даваат доволно позитивно новинарско покритие и телевизиите го чуваат во дебати само затоа што покренува големи донации.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom