Џојстици, гејмпaди, волани...

• Креатор на темата Креатор на темата NikolaP
  • Време на започнување Време на започнување
И јас имам таков џојпад лоџитек рамплпад 2 само со црни копчиња и мене ме зезна кога играм pess socer и решива да си купам повторно џојпад се разбира истата марка лоџитек чилстрим баш скроен за ПЦ-то и баш токму од мајкрософт односно од xBox и досега 4 години немам забелешка и доста прецизна :)
Од каде го зеде и колку , помниш?

Од каде го зеде и колку , помниш?
Тоа беше пред 4 години во Нико-Компјутер мислам дека беше 1300 денари тогаш евтино ни испадна инаку беа 1700 ден.
И ако земеш чилстрим тогаш најнов модел да земеш ,а не како мојот застарен модел иако е супер баш за ПЦ-то лоџитек чилстрим :)

Некој што знае ефтин бежичен џојстик?Досега имав еден кинески од Нико ама после некое време не ми го читаше немора да биде мн скап ама ни мн ефтин нешто измеѓу...

Сакам да земам Genius Speed Wheel 5 (или 5 pro) па да ми каже некој дали ги бива и која е разликата меѓу двата

Добар џојстик (Controller) модел да предложе некој?
Xbox 360 Wired Controller ми истера една година, и гледам да најдам еднакво добар. До 1000 ден там...

Се наоѓа ли некаде кај нас Logitech Extreme 3D Pro? И ако има, по која цена може да се најде? Ако нема, изгледа ќе треба да идам на Wingman Attack 3. Некако многу слаб избор на џојстици има тука.

Купив Xbox One Controller и со последните драјвери работил со Windows 10. Инсталирав, се убаво, ама почна да заебава.
Да се исклучува на сред игра, и незнаев што му е.
Прочитав по тоа форумите дека влечел 500mA. И сега му ставив AA батерии, + USB кабелот за приклучување, само за да работи.
Што да му правам. Не ми вреди со батерии + жичен... Порачав rechargable battery, ама за џабе.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom