Дезодоранс или стик?

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување

Дезодоранс или стик?

• Дезодоранс

Гласови: 99 47,4%
  • Стик

Гласови: 119 56,9%

• Вкупно гласачи
    209
Абе полесни за употреба се дезодоранс - антиперспирантите. Но и стиковите не се лоши. Она на што треба да се внимава е кој го призведува, лично највеќе им верувам на Нивеа. Кога станува збор за призводи за лична хигиена, нека не ви биде битна цената, со здравјето не вреди да се ризикува. Имам и стик и дезодоранс - антиперспирант. И двата се супер. Но внимавајте, не мешајте ги обичните дезодоранси со антиперспирантите.:nenene:

Дезодоранс,не антипреспирант оти е штетен, на чиста и издепилирана кожа:pipi:

navodno Dezodoransite gi zatvarale porite i ne i dozvoluvale na kozata da dise i se stvarale zlezdi.ja pojse praktikuvam Stik bidejki posporo se trosi(za razlika od dezodorans) em da ne se spricam cel ....
i to :salut:

во зима користам стик, а во лето дезодоранс
од марката Rexona -deo rice

Користам и стик и дезодоранс, можеби дезодоранс повеќе

Стик, ми зима татко ми некој од Avon, од Aloe Vera e, не е анти-перспирант, на природна база е и е топ :)

Дезедоранс.
Со стикот експресно се наводенувам (потам) под мишките, не знам како е овој проблем.

Биди маж смрди на пот!!:vozbud:

Не се зезам...јас користам Нивеа стик...и то:salut:

И стик и дезодоранс. Но, стикот го употребувам под пазуви, а дезодорансот на облека. Инаку, попрактичен ми е дезодорансот, а и не сум нашла некој екстремно добар стик кој ја суши кожата...

И двете. Зависи кое ми мириса поубаво во моментот. :pipi:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom