Ilumious
Патник, педер, поет, администратор, масон
мислиш скината. за само болење - ништо - одмор.
Да, у брзање пишав, знам дека не може да се скрши, не е коска

Thank you на двајцата

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
мислиш скината. за само болење - ништо - одмор.
И јас ги имам истите симптоми, тоа е од премногу седење пред компјутер. СО ГАРАНЦИЈА! ЛЕК: Почесто излегувај во природа, прошетка со другар-ка во природа. Јас денес (Сабота, 03,Април одам во природа малку да прошетам) Исклучи моб. или подобро оставиго дома. ПОЗДРАВ!:smir:Веќе 10ти ден како чуствувам вртоглавица,слабост и поспаност(ќе станам во 11, а во 8 веќе ми се спие).Исто така, имам слаба концентрација и никаква волја за ништо.Ко да се затупувам.А баш во последно време почнам порано да легнувам, здраво да се исхранувам и сл.Иако ми е мака, се терам да вежбам и не чуствувам некој замор,само како главата да ми лета во облаци. Хелп?
Забрзано чукање на срце, болка во гради, тешко дишење, брзо заморување,интензивно потење, висок притисок. Од што може да биди тоа? некоја болест или...?
Bemka ne se cesa kolku i da te cesa :nenene:Имам(в) една бемка на левата раката, пред неколку време почна да ме чеша. И ја чешав од страната ама толку почна да чеша што почнав и неа да ја чешам. После некое време се стврдна, па почна да се лупи, се излупи едно 5-6 пати, па се прошири, се разрани и сеа е како една тврда рана.
Не сум отишол на доктор, па сеа барам совет од некои што знаат за ова?
Абе,
ова делов над коленово ептен ми е отечен. Ми ебаа мамата не можам да мрдам.
Шо да стаам нешо, црвено е цело и ептен ме боли. :nesum:
Абе,
Ааа, од нишо.Де, шо е деновиве .. сите имаат потечени колена. Епидемија ебате..
Од дедо ми, до баба ми, до мајка ми.. :/:
Знам дека има една грчка крема, лошо мириса.. но помагала, прво ја лади цела нога, а потоа загрева. Не го знам името, не ја ни најдов кремата низ дома.. кутичето е со портокалови букви. Не знам дали ќе биде во ред масажа..
Онака од ништо ти отече? Да не ти е шината или реакција на убод од инсект, можеби?
Треба да отидеш на лекар ипак.
Ааа, од нишо.
Две дрољи ме начекаа, им ебем све.
Најверојатно со масажа ќе покушам.
Фала. :back:
Ставај мраз и облоги со бурова вода убавезно.Абе,
Ми се дешава значи еднаш месечно негде. Имам болки од десната страна на градниот кош, негде во висина на дијафрагмата (не ми се смејте ако тропнам некоја глупост). Али имам такви болки шо не можам да издржам. Само се превртвам в кревет не можам ни да стојам, како некој со нож да ме сечи. Дури траат болките , а траат се дури не преспијам , не можам ни да јадам ништо ни да се напијам нешто. Ако каснам или ако се напијам само појќе ме боли. И како шо спомнав претходно ми поминва само ако преспијам, друг некој начин уште немам откриено.
Заприметив дека најчесто ова ми се јавува ако се хранам нередовно т.е. ако немам јадено подолго време и после ко ќе се најадам наеднаш.
Некој има идеја шо би можело да биди то шо ме боли ? И кој е предизвикувачот на болката ?
можеби се киселини? дали можеш да ждригниш? и дали помага ако иждригаш?
Ми се дешава значи еднаш месечно негде. Имам болки од десната страна на градниот кош, негде во висина на дијафрагмата (не ми се смејте ако тропнам некоја глупост). Али имам такви болки шо не можам да издржам. Само се превртвам в кревет не можам ни да стојам, како некој со нож да ме сечи. Дури траат болките , а траат се дури не преспијам , не можам ни да јадам ништо ни да се напијам нешто. Ако каснам или ако се напијам само појќе ме боли. И како шо спомнав претходно ми поминва само ако преспијам, друг некој начин уште немам откриено.
Заприметив дека најчесто ова ми се јавува ако се хранам нередовно т.е. ако немам јадено подолго време и после ко ќе се најадам наеднаш.
Некој има идеја шо би можело да биди то шо ме боли ? И кој е предизвикувачот на болката ?