Дежурна ординација! ( отворена е нова тема, оваа стои само за читање )

• Креатор на темата Креатор на темата bibika
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Од мала имам една бемка на задниот дел на вратот ама никогаш не сум имала проблеми...
Ама вчера почна малце да ме боли...денес се чувствувам како да ми се собира..навистина не знам да го опишам чувството.
Не ме боли кога ја допирам ама чувствувам дека нешто не е во ред..
Имал некој сличен проблем ?

Zdravo, Ve molam ako nekoj ima slicno iskustvo da mi kaze. Vo posledno vreme se pocesto mi se slucuva (dva do tri pati vo denot) da mi se javi grc vo levata noga. Trae nekolku sekundi ama custvoto e neprijatno i malku bolno. Ako nekoj ima neshto slicno pocustvuvano neka kaze.

Zdravo, Ve molam ako nekoj ima slicno iskustvo da mi kaze. Vo posledno vreme se pocesto mi se slucuva (dva do tri pati vo denot) da mi se javi grc vo levata noga. Trae nekolku sekundi ama custvoto e neprijatno i malku bolno. Ako nekoj ima neshto slicno pocustvuvano neka kaze.

Pravo na doktor.veruj nema igranje so toa..pa kazi.pozz

zdravo!ke mozer li nekoj da mi kaze dali ima iskustvo so polip vo nos??
Не ми се верува... доколку истиот тој не е хирург или па бил на операција.

Ако не ме сфати... закажи си операција (ако се работи за твојот нос)

Не ми се верува... доколку истиот тој не е хирург или па бил на операција.

Ако не ме сфати... закажи си операција (ако се работи за твојот нос)
pa i za operacijata i me interesirase dali nekoj ima iskustvo so toa...

Со години го имам и сеуште но не веќе секој ден. Ништо страшно.

Ednoto uvo mi se zatnuva nekad ke mi se pusti i posle pak ke mi se zatne ne me boli niti nesto slicno. sto da pravam da ne mi se zatnuva

Ednoto uvo mi se zatnuva nekad ke mi se pusti i posle pak ke mi se zatne ne me boli niti nesto slicno. sto da pravam da ne mi se zatnuva

тоа кога ти се затнува е поради движењето на кристалчињата во полжавот на кои им треба време да се прилагодат на надморската височина накоја се наоѓаш
имаш проблеми со рамнотежата?

nemam problemi so ramnotezata

ондак не знам што да ти кажам ти кажав што е причината поради која ти се затнуваат ушите а какода се излечиш не знам иди ан ушен лекар види си најубаво е така:helou:

зш имам шлајм кога се будам сабајле?
нешто шуруп има?:XD:

Шуруп, шуруп и две апчиња насабајле :)
Ако си пушач, намали со цигарите. Ако не си, може да имаш некое благо воспаление на синусите или душникот (ништо страшно). Нагло залади, веројатно ти смета ладниот воздух. Дувај си го носот отсабајле :) Пиј чај да се згрееш, спиј на повисоко, не на рамно, а ако продолжи тоа или се интензивира, оди на доктор да те проверат да не си направиш поголема беља. Ама мислам дека е сосема нормално да се собира малце секрет при спиење, не е невообичаено.

На лицето и малце на телото меѓу стомакот и половиот огран ми се јавија како црвени бубулици и ме чешаат.Бев на лекар ми дадоа апчиња и маст да се мачкам,рекоа дека ќе поминат,а во случај да не треба пак да одам.Рекоа дека е некоја инфецкија ама неам поима од што.Некој совет ако имате?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom