Дежурна ординација! ( отворена е нова тема, оваа стои само за читање )

• Креатор на темата Креатор на темата bibika
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
мојот проблем е левото уво
се исмив глава, и некако почна да ми се затина увото помалку, прво си помислив дека е од атмосферскиот притисок ама изгледа не е??
по потапкав да излези вода ама не излезе
еве сега почнува и да ме боли??
некоја инфекција или??

Од денес тоа или трае повеќе време?
Консултирајте се со лекар.

Прееска коа се туширав ми влезе шампон у око...и веќе 2-3 сааата ми солзи и ме чеша ептен...облога нешо да стаам ако не до утре па ќе оам капки ќе си зеам или?

^
абе од кај 3-4 часот денеска, утре ќе одам на лекар да го видат ??
нервози ме фаќаат

Прееска коа се туширав ми влезе шампон у око...и веќе 2-3 сааата ми солзи и ме чеша ептен...облога нешо да стаам ако не до утре па ќе оам капки ќе си зеам или?
Веднаш требало да исплакнеш со вода, ако продолжи да чеша или да пече, че идеш на матичен, или на очен лекар да те прегледаат подетално и ќе ти препишат што треба.

^
абе од кај 3-4 часот денеска, утре ќе одам на лекар да го видат ??
нервози ме фаќаат
Немој да паничиш, не е ништо страшно. Легни едно пола саат на страна, со увото надоле, немој да го чепкаш до утре. И ако утре е исто, уште рано на лекар.

Имам чести главоболки и вртоглавици бев на лекар ама ги пројдов сите можни анализи и ништо не ми најдоа а јас се чустувам така од време навреме пак:toe: исто така главата ме боли на допир само левата половина несмеам да ја допрам ко да сум ја удрил негде а не сум :nesum: ств помош

Neznam dali si bil vo Sk vo drzavna proveri se detalno ako veke si se proveril i tamu izanalirizaj dali imas redovna fizicka aktivnost dali imas poroci dali vodis zdrav zivot itn

Дали може некој да ми каже каде има некоја приватна ординација во Битола која снима на ехо?

Имам чести главоболки и вртоглавици бев на лекар ама ги пројдов сите можни анализи и ништо не ми најдоа а јас се чустувам така од време навреме пак:toe: исто така главата ме боли на допир само левата половина несмеам да ја допрам ко да сум ја удрил негде а не сум :nesum: ств помош

Кога започнаа да зачестуваат симптомите, пред колку време?

Да си земеш упут до државна, на инстутутот за Радиографија, напрај една снимка. Не е ништо страшно.
Линк

lele luge stanav sabajlevo a na temeto na glavata mi izlegla cvorga nekakva i e mnogu tvrda i me boli koga ke ja dopram, sto bi mozelo da bide?

ma se mozno imam pominato i nisto nema

Ај прочитај и размисли дали ќе се најдеш тука?
http://forum.kajgana.com/showthread.php?52932

--- надополнето ---

lele luge stanav sabajlevo a na temeto na glavata mi izlegla cvorga nekakva i e mnogu tvrda i me boli koga ke ja dopram, sto bi mozelo da bide?

Што си правел/а вчера пред да заспиеш?
Имаш искуство со одење во сон?
Или те натепал некој додека си спиел/а?

Ми искочи некаков оток над десното колено и ме боли кога ќе го свиткам коленото :( Ни сум се удрил или нешто слично. Имал некој ваков проблем ? Некој совет да го намачкам со нешто неможам да одам како што треба :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom