- Член од
- 1 април 2009
- Мислења
- 17
- Поени од реакции
- 3
dali poradi nekoj problemi ili bolest na srceto mozi da dojde do intenzivno potenje?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
dali poradi nekoj problemi ili bolest na srceto mozi da dojde do intenzivno potenje?
Некој предлог за крем за мрсна кожа? Едно време користев нивеа, ама ми кажаа дека тој бил мрсен, и една од причините за појава на акни на лицето кај мене.
Imam problem so racete mnogu mi se suvi...stavam po 1 kilo nivea ama dzabe ne pomaga,pred toa samo bekutan koristev i nekako kratkotrajno resenie ...mnogu imam dopir so voda preku denot po 100 pati sgi mijam dnevno dali moze toa da e problemot?????
Левиот подочнак ми трепери веке 1 недела.......
Левиот подочнак ми трепери веке 1 недела.......
Чаре ибупрофен...Многу ме боли десната потколеница.
Бев на фудбал и играв со потешка топка од вообичаеното, и не ме болеше на почетокот туку местото околу глуждот ми се здрви ко анестезија да ми имат ставено некој.И после 4 дена почна да ме боли над глуждот,не кај мускулот туку однапред кај коската особено кога одам брзо.Чаре??
Чаре ибупрофен.....Ништо не ти е бе ќе ти помине и мене понекогаш ме боли таму ама не е ништо опасно :helou:
Ајде малку хелп...
Не сум алергична на ништо,ама ете денес попладнето целата бев црвена,се ме чешаше неподносливо а после ужасно ме пече.
И шо е најинтересно пример само рацете ме чешаат и вратот,после нозете и грбот.на едно место ке ми помине на друго ке се појави црвенило и се така до сега.
Знам дека е некаква алергија,ама каква,од што?
јас не сум алергична на ништо,а денес не јадев ништо невообичаено.
Помош,некој?:nesum: