Аутан спреј?Добар ефективен спреј против комарци ? На тело што се става за на не касаат.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Аутан спреј?Добар ефективен спреј против комарци ? На тело што се става за на не касаат.
Zdravo ! Sakam da mi kaze nekoj ako se e soocil so ovoj problem. Sekoja den imam temperatura 37,2 ili 37 od sto moze da e?
На оваа клима тоа не е проблем.Zdravo ! Sakam da mi kaze nekoj ako se e soocil so ovoj problem. Sekoja den imam temperatura 37,2 ili 37 od sto moze da e?
Па ептен си го накршил, зато и крварело ко лудоЗдраво. Синоќа ми се случи вакво нешто, па да ве прашам и вас за искуство со истото.
Имав однос со девојка ми и при крај на односот осетив на пенисот како нешто се кине и во истиот момент се појави болка (краткотрајна). Кога го извадив и погледнав, течеше многу крв и забележав дека жилата е скината. Бев на уролог, рече дека не е ништо сериозно и ми шибна 3 конци без анестезија (да видиш шо е болка). Е сега, ме чуди тоа што викате дека тоа само зараснувало, а кај мене не престана крв да тече па затоа морав на уролог. Некој со слично искуство?!
Морав тука да пишам, бидејќи во соодветната тема никој не ми врати. Ајде малку помош.
Не ти покачен диоптерот заради капките, дејството на капките поминува брзо.Бев во "Визија - очнава ординација што е во Карпош 4, да ми одредат диоптер, и сестрата ми капнаа некој капки во двете очи, за ширење на зеница што се, и сега гледам замаглено повремено и гледам многу полошо, се си мислам дека ми се оштети видот бааги, осеќам и како очен притисок, веќе 4 дена поминаа од тогаш, ќе ве молам некој ако имал слично искуство да пише, зошто сум испаничена дека диоптерот ми е зголемен и видов ми е оштетен за навек.
Ако веќе ова долго време те мучи направи една гастроскопија, могуче да е склеродермија или да има некој дивертикул, а могуче и на психичка база да ти е.веќе неколку дена не можам да се најадам како човек
Секој пат кога јадам нешто или пијам и ќе голтнам, осеќам силно стегање во грлото и градите. Кога продолѓувам да јадам, болката се шири кон рацете и осеќам трнење во нив. Апетитот ми се намали, и не можам доволно да се најадам. Истиве симптоми од време на време ги осеќам и кога не јадам
Совет?
Неколку месеци кога притиснам на местото што го имам означено на сликата осеќам болка (како да ми е набиено таква болка). Инаку не сум имал удар во тој дел, но ме плаши за кила (немам ниту набабрено, ниту модро, едноставно осеќам болка ако притиснам со раката или кога правам стомачни).
Малку е специфично местото, па затоа избегнувам да посетам лекар, има ли шанси да е кила, а да не е набабрено?
Прегледај го приврзокот 124567
Па ме боли последните 3-4 месеци, а немам вежбано теретана повеќе од година. Можно ли е да било од предходно, а болките да се манифестираат дури сега?кила имаш најверојатно штом реагира на напор, провери се на доктор нема што да се срамиш, што порано тоа подобро. Носиш ли каиш или појас кога дигаш нешто тешко? Се сеќаваш ли да си кревал нешто многу тешко пред да те заболи првпат?
Стварно и ја сум приметил ова, очигледно не де најадуваме како што треба ахахаZdravo! Ve molam za odgovor, cesto mi krkorat crevataduri i odkako ke se najadam. Gledam najcesto da konsumiram organska hrana... Drugi problemi okolu stomakot nemam. Kako da go sprecam ova?
Blagodaram na odgovor!
Направена е компјутерна томографија?Здраво на сите, имам прашење за татко ми.
Се работи за тоа дека пред 3 дена доби големи отоци полни со гној во пределот на задникот, помеѓу анусот, тестисите и бутовите. На болница му направија 3 инцизии, дупки, за гнојот да истекува, после систем го пуштија дома.
Се закасна со интервенцијата поради лични и болнички негрижи.
Денес го задржаа повторно на болница бидејќи му се појави некроза или гангрена помеѓу тестисите и анусот( големината на изумреното ткиво е баш толку долга а широка 2 см). Треба утре да земат брис за да проверат бактерија.
Има одсекогаш хемороиди кои му се појавуваат еднаш до два пати годишно, и со колоноскопија пред две години му се извадени 3 полипи од дебелото црево.
Некоја идеја, информација, совет од поупатени, од што е можно да дошло до тоа, што може да се случи и што треба следно да се направи?. Благодарам