Ни едно од тоа.,Се чувствувавш ли некогаш уморен навечер (кога ти се случува ова), или да стануваш 2-3 пати за мала нужда?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ни едно од тоа.,Се чувствувавш ли некогаш уморен навечер (кога ти се случува ова), или да стануваш 2-3 пати за мала нужда?
Sory mislev na se***e.zavisi kolku tecnosti imam pieno obicno preku den mnogu cesto.na sekoj 15min.a navecer mnogu retko.otkako ke se razbudam dva saati go pustam.Ок тогаш. Ништо посериозно.![]()
Sory mislev na se***e.zavisi kolku tecnosti imam pieno obicno preku den mnogu cesto.na sekoj 15min.a navecer mnogu retko.otkako ke se razbudam dva saati go pustam.
Мислам дека имаше и по аптекиве кој мереа.Абе види нејќам да прејудицирам, ама сепак би било добро да појдеш да ти го измерат шеќерот, и да напраиш еден гликолизиран тест, кој ќе покаже се што треба
Само крв од прст ќе ти земат и толку.
Мислам дека имаше и по аптекиве кој мереа.
Па и што толку би можело да биде
Сакав да знам само зошто ми мириса потта на спиење зошто ќе ми преставува проблем утре ден со присружничка.како можам да го спречам тоа.сепак
Фала на одговорот.
Ако напрај си ти тест. Ништо страшно
А мирисот на потта ќе го регулираш после на друг начин.
Од пред една година до сега триста чуди се случуваат. Оди да ти извадат крв, ништо не те кошта. Ваљда не ти прпа од едно боцкањеА пред година дена имам правено крвна слика ми вадеа крв од вена што резултатите ми беа нормални дури силна крв како на крводарител,дали има тоа нешто врска.
Се чуствувам омалаксано и тешко од спиење кога ќе станам.Се чувствувавш ли некогаш уморен навечер (кога ти се случува ова), или да стануваш 2-3 пати за мала нужда?
Имам фобии од игли.Од пред една година до сега триста чуди се случуваат. Оди да ти извадат крв, ништо не те кошта. Ваљда не ти прпа од едно боцкање![]()
Нема да мириса ако не се потиш, а решението за тоа ќе ти го даде докторот после прегледот. Симптомите на ноќно потење, омалаксаност, често мокрење се симптоми кои укажуваат на дијабет и затоа Donald Sikert ти препорача да си го провериш нивото на шеќер во крвта. Секако, можеби не е тоа, но можеби и е, и што порано се открие - тоа подобро. Затоа, нека не ти смета што беше толку опширно распрашан и упатен да ти извадат крв и да одиш на преглед кај матичниот, можеби и кај специјалист, навидум наивните симптоми и проблеми може да помогнат во рано откривање и превенција на многу посериозни работи.Се чуствувам омалаксано и тешко од спиење кога ќе станам.
Имам фобии од игли.
Но сепак заклучок преглед на лице место имате право фала на одговорот.сакав само да ми кажете како да не ми мириса.
Знаете некаде во Скопје аптека која мери шеќер во крв бесплатно.
немам здравствено осигурање па на лекар приватно само.
Штом си забележал,веројатно е светлоцрвена и главна причина се хемороиди,но можно е да е крварење и од дисталните делови на дигестивниот систем.Ако чувствуваш пецкање и чешање,сигурно се хемороиди,припази на исхраната.Сабајлево имав крв во изметот.
Хемороиди?
Никако.дечки сакам да дарувам крв, е сега незнам дали треба да бидам гладен кога ќе дарувам или не ??
HelloВеќе 3 недели жилата позади на вратот од десно ми трепери/рипа и тоа за неколку секунди само и се смирува по неколку пати во денот секој ден. Прво мислев дека ми е од лошо спиење или сл. ама периодот е прилично долг за такво нешто, а во последно време состојбата како да се влошува, почна да ме некако како стега кон главата и кон вилицата за време на треперењето, потоа почна да ме боли целата рака и некако како да ми трпне на моменти( тоа се случуваше некои 3-4 дена имав некои чудни болки сега прекинаа) а и четвртина од грбот исто, сега почна така нешто и во горниот дел од раката да ми трепери, а жилата на вратот исто така си продолжува да трепери. Веќе 4 недела почна како е случува сето ова и почнува на живци да ми оди, прв пат ми се случува вакво нешто и не знам дали би можело да биде нешто сериозно или пак не е ништо страшно. Да паничам или ... ??? Tnx
![]()
--- надополнето: 18 април 2013 во 22:55 ---
Anyone !???
Сабајлево имав крв во изметот.
Хемороиди?
Ова поткожно влакно да не ти е? Или некој некој воспален фоликул од влакното. Ако има гној може е поткожно влакно и треба да се лекува со антибиотици локално на местово, а можеби и треба да се пие некој антибиотик. Тоа кај матичен он ќе ти каже што како, ако треба ќе те испрати кај хирург за 5 минути ќе ти го санира местово.Да Ве прашам... На опашната коска имам како топче, и од долго седење, почнува да ме боли. Докторот ми рече дека е од мн. седење, на школо + дома на PC...Сакам да ве прашам дали некој има вакво искуство и ве молам за одговор, како да исчезни топчето (или насобраниот гној, доколку е гној)
фала многу![]()
Anyone !???