Дежурна Ординација! #2

• Креатор на темата Креатор на темата Ѓорѓески
  • Време на започнување Време на започнување
Здраво
Порано беше помалце сега зачестено имам приметено како кога имам некоја физичка активност ( пример еве јас возам точак ) имам боцкања во градите ( некогаш баш во средина ). Такви боцкања се случуваат некогаш и пред да заспијам ( точно под градите ). Од мајка ми совет ништо страшно од лошо стоење или седење, а понекогаш таа болка се пренесува и во грбот околу кичмата. Што може да биде ?

Ма не ми е паднат имунитетот само онака ептен сум chill од вообичаено...

Ма не ми е паднат имунитетот само онака ептен сум chill од вообичаено...
Тоа шо си ептен у ѕlow mo и се осеќаш малце lame е од времето, а и можда пошто си а bit under the weather. Најбоље ти е да го волуменизираш имунитетот со Ц витамин. Ќе бидеш in a better mood fo sho, a и во higher spiritѕ, fo shizzle.

@AlternativeF @maja-maja и сите останати на темава. На што укажуваат покачените вредности на LH, FSH и CA 19-9 кај жена пред менопауза која во одредени моменти има покачување на крвниот притисок?

На што може да упатуваат симптоми како деконцетрација, расеаност, општа слабост? Би ценел совет од паталец

На што може да упатуваат симптоми како деконцетрација, расеаност, општа слабост? Би ценел совет од паталец
Сигурно е некоја моментална психичка болест, сезонска депресија..физичка боилест не е ..гарант.
можно е и безнадежно заљубен;)

2 недели веќе ми касни, и претходно ми каснеше, а инаку редовно имав. Имам и чести болки во јајниците, на моменти остри стануваат. На лицево повеќе мозолчиња ми се појавија послдено време и многу почесто сум гладна.
До хормони нешто да не е?
Трудна инаку не сум :D

2 недели веќе ми касни, и претходно ми каснеше, а инаку редовно имав. Имам и чести болки во јајниците, на моменти остри стануваат. На лицево повеќе мозолчиња ми се појавија послдено време и многу почесто сум гладна.
посети гинеколог тој ќе ти даде најдобар совет.

Личи на хормонален проблем, оди на гинеколог.

Сигурно е некоја моментална психичка болест, сезонска депресија..физичка боилест не е ..гарант.
можно е и безнадежно заљубен;)
Не бе , не е љубов. :D Се сомневам да не е метеопатија. Само да не е нешто посериозно.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom