blue ladybug
Фанг ловер
Ме интересира, нормално е да чувствуваш мали болки како при добивање, додека овулираш?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
прополис од аптека го купив, земам по едно 7-8 капки, недела дена. се мислам да земам и некој сируп за кашлицаНезнам за тебе, но мајка ми искашлуваше 2-3 недели шлајм, но зимајки 2-3 дена од прополис на една лажишка шеќер 10-15 капки и помина. Незнам каков прополис имаш, но најди некој пчелар да ти даде чист прополис.
Mleko pies li ? Moze da ti e toa ....Drugi simptomi nastinka...astma...sinusi.хахаха држам ги брат и ми ги држат али залудносамо ова сериозно стана се повеќе и повеќе... а лекари како лекари ... настинка !
Јас имам спреј за грло на база на прополис, но го нема ни малку ефектот од 100% природен прополис.прополис од аптека го купив, земам по едно 7-8 капки, недела дена. се мислам да земам и некој сируп за кашлица
дада редовно млеко, при кашлање и стомак ме грчи и бубрези , често шлајмот на грло ми стои. највеќе наутро ПО доручек имам забележано дека исфрлам, при загревање (при било какква физичка активност... спорт...) ако земам некои лути мастики веднаш ме опушти и не ми е толку тешко, не сум во Македонија и затоа одењето на Док. специјалист е малку тешко.Mleko pies li ? Moze da ti e toa ....Drugi simptomi nastinka...astma...sinusi.
и јас иста мака имамВо спиење премногу силно и махинално ја стискам вилицата , па сабајлето све живо ме боли , не можам да гледам ! Пола плобми ги искршив на тој начин , чаре ?
Мене пред некои 6 години ми се случи истото, цело време рипав на една нога.... болките се изгубија после 2 месецаПред скоро 1 месец при незгоден пад на кошарка истегнав лигаменти на стапалато. Ја снимав немав скршеница. После 1 месец еве уште ме боли иако можам да се движам нормално. Ме занима колку време треба да помине за да можам нормално да трчам пошто више страв ме фаќа дека нема да можам цело лето да мрднам..
Не се измачувај со некои посебни диети, секојдневната масна храна која досега си ја јадел замени ја со салати. Чим ќе ти се пријаде земај салатата и јади, ем ќе те најаде, ем нема да те здебеле...... и внесувај големи количини водаВо последно време сум многу здебелен. И осеќам потешкотии на жешково време. Притисокот ми се движи некаде од 130/80 до 150/90, а големиот притисок знае и посивоко да ми се качи, дајте некоја проверена диета.