Девојките и игрите

• Креатор на темата Креатор на темата Mac))
  • Време на започнување Време на започнување
Мноооогу порано, на еден прастар компјутер ја играв Prince of Persia и уште една што не се сеќавам како се викаше.
После то, ко купивме нов компјутер, многу играв Age of Empires, ама не ме бива многу многу (читај, ич). :cool:
И понекогаш играв кантер ко имаше компјутери во маалово и ми попуштаја за да се радвам :D

Во далечната 1995 и нешто порано, играв Кралот Лав и Супер Марио.
Потоа играв игри со колички еден тон, од првите Нид Фор Спид наваму.
Сеуште го памтам Поршето што го возев на една стара Нид Фор Спид и шугавата стаза со мокар асфалт. Тоа беше некаде 1999.
Потоа играв Кантер и Ејџ оф Емпајрс.
Па пак Нид фор Спид Андерграунд, Карбон (омилена) итн.

Сега играм табла на играјмо.се и Хајден Обџект симнати со торент од Биг Фиш Гејмс.

П.С. Играм Симс од кога излезе најпрвата, паметам, имаше вкупно 8 продолженија, до Мејкин Меџик.
После Симс 2 беше суперска, има еден тон надградби. Само Крисмас е тапа.
Многу добри куќи направив, реално никогаш не играв, градев куќи само.
Симс 3 сеуште е за никаде, иако е подобрена со 3д-то и правење профил на личност за секој карактер посебно :)

И тоа би било тоа. :)

На PC
- Counter Strike
- Need for speed
- Assassins Creed
- X-Men Origins Wolverine
- GTA
- ............ just about everything guys play

Ме мрзи да набројувам а на времето кога беше попупарен Плејстејшн кецот пред 10 год играв се и сешто САМО БАРБИКИ И ТАКВИ ГЛУПОСТИ НЕ од стол не станував. :D

Долга и широка е мојата историја на игри.
Starcraft, Warcraft, Age of Empires, Call of Duty(4,5,6,7), Assassin's Creed, Tomb Raider, Grand Theft Auto, Braid, Alice... и така натаму, и така натаму...

Баш симс најмалку сум ја играла :D повеќе кантер, херкулес, нид фор спид, гта, супер марио секако, др не ми текнува, имаше една со римјани не ми текнува како се викаше, и последна што играв хотел 625 :)

Оти да не?
Другарка ми пука кантер на еден јак сервер и админ е :D

Ах :) Цела младост по игри ја поминав, знаев на која дата која игра излегува, кога искочи Call of Duty United Offensive на школо не појдов за да одам да ја купам тогаш и да ја играм :)
Порано кога имав многу повеќе слободно време играв повеќе, Кантер, NFS сите можни изданија, PES, GTA, и Симсот е тука, Assassins Creed... Играв и ДОТА еднаш ама не и се посветував доволно и прекинав.
Обожавам игри, увек наоѓам време колку толку за да ја поминам некоја, само штета што не можам ко порано, младоста помина :X3:

Пааа Call of Duty, како помала играв и Кантер, почнав и дота ама баш и не ми е многу интересна, Tomb Raider, Prince of Persia, Assassin's Creed, Final fantasy... и како мала ја играв т.е. само ги давев луѓето во базентот

Од моето досегашно искуство ретко е девојка да е gamer, арно ама, кога девојка че реши да стане gamer тогаш е далеку подобра од многу многу машки ко играат игри. Јас познавам неколку девојки gamer-и и морам да кажам дека се стварно јаки играчи. Едно правило научив од досегашното мое искуство, никогаш не потценувај девојка gamer, напротив, спреми се да губиш.

Ги обожавам игрите. :love:
Имам играно на повеќето играчки конзоли (најмногу на PS2, XBOX-360, а моментално на 3DS) еден куп игри. Oмилените: Final Fantasy, Assassin's Creed, Persona, Tomb Raider, Mass Effect, Guitar Hero, Red Dead Redemption. :)

Прво нешто што игрв беше Tomb Raider 2, и тоа кај една другарка на компјутерот на брат и. Кога дома купија компјутер прво играв Sims ама после допрев до Tomb Raider: The lost artifact и Sims од тогаш немам уклучено. Е после некое време правев пауза бидејќи родителите не ме сфаќаа озбилно кога им барав конзола/по добар компјутер за игри, бидејќи сум женско нели. И кога брат ми почна да разбира му купија PS2 и покрај него си играв и јас, па допрев и до добар компјутер и имам изиграно доста игри. Ама ете сепак Tomb Raider ми остана фаворит и после секоја игра и се враќам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom