- Член од
- 2 април 2006
- Мислења
- 14.363
- Поени од реакции
- 3.069
Detective Barbie?:zlo:![]()
Не ми ја спомињај таа игра и ја земав на сестра ми и ме тераше целата да и ја вртам после
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Detective Barbie?:zlo:![]()
бидејќи си машко и сакаш да го омаловажуваш тоа што не е ко тебе? =)zoso mislam deka e dota premnogu koplicirana za zneskiot svet?

!!!! Се утепувам од играње , GTA ја обожавам сите ги имам играно сеа одвај чекам да ја земам GTA IV иначе луда сум по авантури, тешки игри кои што бараат многу мислење. Моментално ја вадам Syberia првиот дел викаат добра била па ке видиме.Сакаш јас да те научам warcraft?Epaaa....i jas igram Kanter so brat mi![]()
i sho igram drugo..hmm...warcraft me uchi ama ne sfakam
![]()
. Може да се каже дека FPS ми е омилен жанр, но играм и други игри. Играм Симс, МАМЕ32, Call Of Duty, Football Menager, PES11, GTA, Devil May Cry, Serious Sam
pos
, Battlefield, NFS ја обожавам, а се сеќавам кога бев 7мо-8мо знам често си одев дома порано од часови само за да играм CS,

ја играв последно GTA San Andreas, ама само со женските се занимавав, ги носев на јадење ваму таму..