Девојки со тетоважи

• Креатор на темата Креатор на темата THE_CHOSEN_ONE
  • Време на започнување Време на започнување
:pos:Истиов муабет ми го направи 60 и кусур годишна професорка на факс пред да ме бутне на испит - пошто имам тетоважа.:LOL:
Очигледно била интелигентна жена со чувство за стил.

Очигледно била интелигентна жена со чувство за стил.

Well, duh...:rolleyes: Иако сум ја само морнар, ипак знам да препознаам такви квалитети кај сениор граѓаните во нашето општество :giggle:

Еднаш кога бевме мали со кошмиката си лепевме тетоважи од мастики на рацете. После тоа ја издрапав и си отидов дома да гледам драгонбол.

Јас би сакал нешто вакво :X3:
199404_10151055079696806_1664477712_n.jpg

Јас имам трамп стамп, дали тоа значи дека сега треба да снимам порнич?

Секој кој етикетира луѓе врз основа на нивниот изглед е очигледно плиток човек кој ја нема способноста да размислува/анализира подлабоко, се потпира на интерфејсот и најчесто има двоцифрен IQ.
Мене ми е испод чест да се навредам од мислење на таков човек.

Исто како што плавушите со големи цицки се наводно "глупави".

Читав дека се повеќе склони кон впуштање во сексуални активности.
Дали?

Кусо и јасно ДА. Имање тетоважа е обично знак дека е послободна и дека е своја. Дека сама може и носи одлуки. Сепак тоа не значи дека баш тебе ќе ти даде пак треба да знаеш како да ја правлечиш. Тетоважата е добар знак дека е полиберална, тоа е се.
--- надополнето: 14 ноември 2012 во 06:34 ---
Јас имам трамп стамп, дали тоа значи дека сега треба да снимам порнич?

Секој кој етикетира луѓе врз основа на нивниот изглед е очигледно плиток човек кој ја нема способноста да размислува/анализира подлабоко, се потпира на интерфејсот и најчесто има двоцифрен IQ.
Мене ми е испод чест да се навредам од мислење на таков човек.

Исто како што плавушите со големи цицки се наводно "глупави".

Па ти самата ја нарекуваш таа тетоважа трамп стамп што очекуваш од нас :D

поштовам тетоважи,ама не секакви чкртаници........нешто вака на пример ме импресионира
Screenshot_7.pngScreenshot_8.png

Така е етикетирана на темава. Си ја промашил поентата.

Не баш, така се вика таа тетоважа не е уопште грешно етикирана. Да си од Полинезија, Нов Зеланд или Филипините каде тетоважите на таа чакра им се традиционални ај да те сватам ама ти си од балкан каде тетоважи до вчера ти напишаа погоре кој носел. Со сет памет ако си лепнала тетоважа таму како сакаш да те гледаме? Бубалица? Калугерка? Поштена? Image is everything dear so take the good with the bad.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom