Девојки: Што ако ви се пушти Имам?

• Креатор на темата Креатор на темата Misirkov
  • Време на започнување Време на започнување
~*~

ej aj ne go meshajte oded fahr so nekoj tamu kreten.... bashka na tipov se palam nezdravo... mal miljon pati go imam gleano mumija radi nego... i patem recheno mislam deka e Evrein taka da ne drzi vo temava..
inaku neznam kakvi kamchinja da ima ne bi

Сигурна си?:vozbud:

11063153788d89f4c8bvk1.jpg

Au au au.. Lejdi Satori ne praj vaka ziti se, ke trgnam da go baram tipot :pos2:

Ма кога ќе му мавнам една, он мене ќе ме пишува по весници кој е тој? никој и ништо .:pipi:

Скул, кликна на линкот ти? :)

Види го типот.

news007a.jpg

Ѕвер. :)

Јас мислам дека да и понудел да биде жена борј 1 може ама вака ранг 4 не и одговарал:) Ама види го ти шизикот по интернет си бара жени ееееееее што ти е технологија и глобализација

Кај бе овој со 4 жени?Па може ли да постигне воопшто?

Чим е имам нема шо да се мисли одма ќе му прифатам понудата:pos2::pos2: да е немам тогаш никако.Не ми треба некој што нема туку што има, а башка овој топ има роднини и у ал каеда топ:pos2::pos2::pos2:

Ako mi se pusti vakov nekoj tip mu go prakam poditno achmed the dead terrorist da go sredi,pa makar i za prva zena da me bara:):):)

Замислите си типов отвара страна:

www.marryarichimam.org

И прво има кратко CV, неколку позитивности и фотки и после на крај:

Slot 1. - Fullfiled.
Slot 2. - Fullfiled.
Slot 3. - Open for a nice lady.
Slot 4. - Open for a hot lady.

Фуче. :)

леле,па колку сака пари нека има,за ништо на светов не би била со таков одвратен тип,покрај тоа и лажго:pipi:

ej aj ne go meshajte oded fahr so nekoj tamu kreten.... bashka na tipov se palam nezdravo... mal miljon pati go imam gleano mumija radi nego... i patem recheno mislam deka e Evrein taka da ne drzi vo temava..

inaku neznam kakvi kamchinja da ima ne bi​

Ne. Muslim e.
I drzi muabetov voda.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom