"Девојка ми" и новата кола

• Креатор на темата Креатор на темата Helo
  • Време на започнување Време на започнување
А .. Дали сте сигурни дека се сопнала ? Можеби е од прекувремена ...Хм.. Како да кажам.. Работа...:)

НЕ МЕ ТЕРАЈ ДА ТИ ПОКАЖУВАМ КАКВИ МИ БЕА ЛЕТОСКА СТВАРНО! :))))
Уствари, сеа ќе ти покажам бе :)))

picture.php

се глеа?
Уште материјал :nesvest: оваа би се вклопила покрај тракторот... одам да го сликнам :vozbud:

И сега озбилно на што си паднала ти бе... на камења со врвовите нагоре?

Уште материјал :nesvest: оваа би се вклопила покрај тракторот... одам да го сликнам :vozbud:

И сега озбилно на што си паднала ти бе... на камења со врвовите нагоре?

од рољери му е. :pipi:

А чек за какви дупки ти тоа конкретно збориш ??? :)

Се надевам дека не мислеше дека нема никави дупки де... Сепак, исто така се надевам дека ги има помалку од мене... Ај... Не навлегувам :icon_lol:

:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:
аман бе сама се стави на тема за ремет :pos:

:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:
аман бе сама се стави на тема за ремет :pos:

Еми како. Нека одмори Ели ;)
Нејсе, си имав една поента која ја кажав погоре, пред да ставам слика... Кој ја фати - арно, кој не - не е страшно, и така ми е авторемет денот денес. Ретко го има.

А да отвориме тема Анастазија-биг, биг ремет?! мислам дека ќе се набилдаат 20-30 страни, па после фан клуб, па попозната дури и од одмазни4ка, па..... ај да не навлагам даље у филмови :)

А да отвориме тема Анастазија-биг, биг ремет?! мислам дека ќе се набилдаат 20-30 страни, па после фан клуб, па попозната дури и од одмазни4ка, па..... ај да не навлагам даље у филмови :)

Ако набилдате до 12 саат 12 страни браво. Утре биг биг ремет не знам дали ќе се толерира ;)
п.с. Која е одмазничка па со неа да ме споредуваш, ало? Не ме терај уште некоја слика да вадам ;)

Ако набилдате до 12 саат 12 страни браво. Утре биг биг ремет не знам дали ќе се толерира ;)
п.с. Која е одмазничка па со неа да ме споредуваш, ало? Не ме терај уште некоја слика да вадам ;)

хаха па ако стаиш уше некоја слика ќе искочат уше 20 монтажи и верувај до 12 саат и повеќе од 12 страни ќе искочат :)

Ајде, ајде... Доста ви беше... Јас и после темава треба да имам другарчиња;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom