Paranoik
내 ♡, ∞.
- Член од
- 10 август 2008
- Мислења
- 1.873
- Поени од реакции
- 451
Брат,кај нас се дознае кој со кој се драпал кој со кој се е*ел и тоа за 15 минути...а подоцна од тоа ке направат цеееела приказна.Верувај ми имам една другарка која не е девица и знаеш што и измислија подоцна приказни?подобро и да не ти кажувам.Како што кажав не е финтата да легнеш со дечкото ако не си сосема подготвен,спомнав дека е тоа посебен момент.А јас сум арна,немај гајле,фала што се грижеш за мене :baeh::back:
Па тебе ќе ти биде гајле за тоа какви приказни вадат или тебе дали ти е/било убаво или не? свашта.
Па ова сегде се дешава, низ цела Македонија.А тоа дека се знае кај вас, каде е тоа, жифти се.
Ако нејќеш јавно, пиши ПП. Баш сакам да знам каде има во МК толкава дебилна малограѓанштина, сељанчизам, што не ви дава да си го уживате животот со полни гради.
И луѓе што првпат ги гледаш, што не ги знаеш, можат да ти извадат афери, трачеви и други такви срања.
Зошто? Онака, пошто имаат празни животи.
На темата: што има врска првата брачна ноќ?
Како да пред и после бракот [да речеме дека луѓево иделе долго време, се преселиле заедно итаканатака], ќе се смени нешто? Пф, како не. Може да отидат работите на полошо. А и чисто сумњам дека некој не би се сексал воопшто во 6/7 годишна врска.